"Kõik peale Zenjovi on [homseks] valmis. Täna tehakse uuring, kui tõsine tema tagareie venitus on, aga homme jääb ta kindlasti eemale. Väga kahtlane, et ta ka teisipäeval [Saint Kitts ja Nevise vastu] osaleb," tunnistas rootslane, et eile Aserbaidžaani liigas vigastuse tõttu väljakult lahkunud Zenjov jääb suure tõenäosusega ka eelseisvatest sõprusmängudest eemale.

"Lisaks Zenjovile ei saa homme kaasa teha ka Andreas Raudsepp ja Ilja Antonov, kes kaitseväes aega teenivad. Nemad liituvad tiimiga neljapäeval," jätkas Pehrsson.

Kuidas aga Sinisärkide juhendaja homset vastast Gruusiat iseloomustaks? "Oleme vaadanud, kuidas nad mängivad ja kindlasti on Gruusia osav meeskond. Näiteks kaotasid nad minimaalselt Saksamaale, tihti kasutavad nad ka 3-4-3 taktikat. Neile meeldib palju palli hoida ja ka kaitses on nad agressiivsed."

Kas koondise homse koosseisu valikut mõjutab kuidagi ka see, et näiteks Norra liiga pallurid ja Ragnar Klavan pühapäeval klubi eest võistlustules olid? "Tänase treeningu põhjal ma selles probleemi ei näinud. Nad tundusid treeningul täiesti mänguvalmis - kõik on füüsiliselt head mängijad ja neil ei ole taastumisega probleeme."

"Sappinen ja Baranov olid hooaja lõpus Premium liiga parimad"

Loogilise jätkuna avaldas Pehrsson, et võrreldes viimase mänguga Šveitsi vastu, on algkoosseisus vähemalt kolm muudatust. "Antonov, Zenjov ja Teniste on homme väljas. Neist kahte viimast piinab vigastus. Võibolla teeme 1-2 muudatust veel, aga me ei ole veel lõplikku koosseisu valinud, teeme seda täna õhtul."

Mida aga loots homses mängus meeskonnast eelkõige ootab? "Kindlasti peame ära kasutama selle, et saame taas koondisena koguneda ja kokkumängu harjutada. On ka põnev näha, kui efektiivsed me pärast mõningasi koosseisumuudatusi oleme."

Lõpetuseks andis Pehrsson tugeva vihje, et kaks potentsiaalset debütanti Rauno Sappinen ja Nikita Baranov ka oma võimaluse teenivad. "Kindlasti on nende homne debüüt võimalik," vastas peatreener alustuseks. "Nagu ütlesin, ei ole me veel täpset koosseisu ega vahetusi valinud, aga mõlemad on end hooaja lõpus hästi näidanud ja minu hinnangul liiga parimad mängijad olnud. Ehk kui nad ei saa võimalust homme, siis hiljemalt teisipäeval Saint Kitts ja Nevise vastu."