"Ma ei arva, et suure hulga Flora mängijate kaasamine on imelik. Tegemist oli mulluse vaieldamatult parima meeskonnaga Eestis. Aga kõik valikud tegime konkreetsetest positsioonidest lähtuvalt," selgitas Pehrsson.

Ühest Flora pallurist rääkis ta eriti pikalt ega hoidnud kiidusõnu põrmugi tagasi. "Nikita Baranov on minu arvates alates suvest Eesti liiga parim mängija. Ta kuulub oskustelt juba ka koondise 11 parema hulka. Kuna aga Ragnar Klavan ja Enar Jääger moodustavad heal tasemel ja kokkumänginud keskkaitsepaari ja Baranovi omadused peaks lubama tal tegutseda ka alumise poolkaitsja kohal, siis katsetan teda nüüdses laagris seal. Ma ei oska veel öelda, kas Norra vastu mängib tema, Karol Mets või koguni nad mõlemad," selgitas rootslane valikuvõimalusi.

Kui paljud 26 kutsutust neljapäeval Norra ja järgmisel teisipäeval Serbia vastu platsile saavad, pole Pehrsson veel otsustanud. Küll avaldas ta, et Andreas Vaikla ja Madis Vihman ei peaks pettuma, kui koondisedebüüt veel tegemata jääb. Seda enam, et pärast duelli Norraga lähevad nad U21 meeskonna juurde. "Kunagi ei tea, mis võib juhtuda, aga neile olen need viis päeva mõelnud eelkõige õppimiseks ja A-koondise õhkkonna nuusutamiseks."

Küsimusele, kas Sergei Zenjov on tema jaoks seekord rohkem tipu- või ääreründaja, vastas Pehrsson muigelsui: "Zenjov on Zenjov. Aga jah, ma pole talle endale seda veel öelnud, kuid nendes mängudes arvestan temaga pigem kui tipuründajaga."