"Oleme treeningutel standardolukordadega tohutult vaeva näinud - teeb eriti rõõmsaks, et täna suutsime karistuslöögist värava lüüa," tähtsustas Pehrsson Frank Liivaku lõpuminuti tabamust. "Samuti võime rahul olla, et me ei lubanud vastasel luua mitte ainsatki ohtlikku olukorda. Jah, samas pidanuks me ka ise neid rohkem tekitama, ent olgem realistid: tänane koosseis oli äärmiselt katsetuslik."

Kahe vanameistri, 34-aastasena suurest jalgpallist lahkunud Joel Lindpere ning 101. koondisemängus värava ja tulemusliku söödu andnud Dmitri Kruglovi kohta jagus Pehrssonil vaid kiidusõnu.

"Jääme tema kirge, pühendumust ja mängulist loovust taga igatsema. Ta oli noorematele väärt eeskuju: andis igal treeningul viimase, tahtis end alati tõestada. Ta tekitas meeskonnas mõnusa õhkkonna," lausus rootslane Lindpere kohta.

Kruglov: teravam, kiirem, näljasem

Pikalt koondisse naasmist ja 100. mängu oodanud Kruglovi aadressil ütles Pehrsson: "Ta on olnud viimastel treeningutel selgelt üks parimaid. Enne vigastuspausi ei näinud ma temas neid omadusi, mida olen näinud nüüd - ta on varasemast teravam, kiirem, ka näljasem. Täna nägime, kui oluline mängija võib ta standardolukordade kasutamises olla."

Laupäeval võõrustab Eesti Balti turniiri viimases mängus Lätit. Seal on treenerite käsutuses juba märksa tugevam ja kogenum koosseis.