"Esimene poolaeg näitas selgelt, et meie mängijad alustasid just hooaja ettevalmistusega ning vastased valmistuvad täie tõsidusega Aasia meistrivõistlusteks. Vastaste üleminek kaitselt rünnakule oli palju kiirem ja nii nad meile oma väravad lõidki," rääkis Pehrsson telefonitsi.

"Teine poolaeg oli palju tasavägisem, kuid oli näha, et need, kes algusest peale olid mänginud, hakkasid juba ära väsima. Individuaalselt tõstaksin esile Ilja Antonovit, kes tõestas taaskord, miks ta algrivistusse kuulub. Ning nendest, kes teisel poolajal liitusid, näitasid end heast küljest Rauno Alliku ja Hannes Anier."

Kolmest debütandist - Brent Lepistust, Andreas Raudsepast ja Vladimir Avilovist - jäi Pehrsson enim rahule Raudsepaga. "Avilov mängis ainult kümme minutit, kuna me ei tahtnud liiga vara kõiki oma vahetusi ära kasutada, juhuks kui keegi peaks saama vigastada või tekivad krambid, seega selle napi aja peale on raske mingit hinnangut anda. Aga Raudsepp sai hästi hakkama ning näitas, et tal rahvusvahelisel tasemel mängimiseks vajalik tehnika ja kiirus olemas. Loomulikult peab ta veel arenema, aga ta andis hoidis tiimi hästi tasakaalus. Lepistu ei olnud selleks mänguks valmis. Tal algas just hooaja ettevalmistus ning ta vajas mängu sisse elamiseks liiga palju aega. Tean, et tegu on tegelikult võimeka ja hea sööduoskusega mängijaga," analüüsis Pehrsson.