“Loodame, et see uudis aitab lapsevanemaid puhkuseplaanide kavandamisel. Laagrisse on oodatud nii poisid kui ka tüdrukud ning tänase päeva seisuga on registreerinud ligi 300 last. Tüdrukute registreerimine on andnud lootust, et peagi täituvad ka eraldi tüdrukute grupid,” rõõmustas FC Flora tegevjuht Jaak Prints.

Laagri viivad koostöös FC Flora treeneritega läbi 32-kordse Hispaania meistri ja 10-kordse Meistrite liiga võitja noortetöö programmi Real Madrid Fundaction neli treenerit, keda koordineerib Hispaania superklubi instruktor.

“Püüdsime laagrit kavandades koostada võimalikult paindliku ajagraafiku, mis võimaldaks kõigil huvitundnutel leida just neile sobilik aeg. Nii on laagrist võimalik osa saada nii lühemas kui pikemas mahus. Lühem periood on kahepäevane (kas 12.-13. juuli või 14.-15. juuli), pikem periood vältab neli päeva, hõlmates kõiki laagri päevi (12.-15. juuli). Kõik laagri päevad ning neis pakutav programm on eriilmelised, seetõttu pole põhjust karta, et pikendades lapse laagrisoleku aega kahelt päevalt neljale, võiks pakutav programm end dubleerida. Kahepäevased laagrid viiakse läbi erineva programmi, harjutuste ja päevakavaga,” lisas Prints.

Jalgpallilaager toimub Lillekülas asuvatel FC Flora muruväljakutel, Sportland Arenal ja Nike Arenal.

LISAINFO
627 9940 ja fcflora@fcflora.ee
http://fcflora.ee/real-madrid-fundacion-laager/