"Kui sellise korraliku kaitsemehe eest tahetakse nii palju raha (väidetavalt teenis Augsburg Klavani müügist 4,2 miljonit naela - G.L.), on see väga tugev kompliment Ragnarile endale ja kogu Eesti jalgpallile," märkis Lemsalu.

"Arvestades seda, et Jürgen Klopp kirjutas ise alla pikaajalisele lepingule ja on näha, et klubi juhtkond temasse usub ja temaga selle kauaoodatud meistriitili paari aasta pärast ära tahab tuua... Kui Klopp näeb selles valguses Klavanit enda kaitseliini osana, on see ülipositiivne ja ülikõva sõna!"

Lemsalu ei usu, et Klavan Liverpoolis kohe pingile istutatakse. "Vigastused on kõikidel mängijatel kerged tulema ja mina arvan, et Ragnar võitleb endale põhikoha kätte. Ma ei ole küll kursis, mis jalaga teised kaitsjad mängivad, aga Klavan sobib neil ilmselt vasakpoolse keskkaitsja kohale kõige paremini. Teinekord võib ta ju mängida ka suisa vasakkaitses, kui näiteks võõrsil on vaja kellegi vastu hirmsasti kaitsta," arutles ta.

Plussiks tuleb ka see, et Klavan oma karjääris ise just väga kergelt vigastuse tõttu mänge vahele pole jätnud. "Siinkohal tuleb kolm korda üle õla sülitada, aga selge see, et ta on väga tugev olnud ja ta hoiab ennast väga teadlikult vormis. Vaatamata oma eale on ta väga heas füüsilises vormis ja ma ei näe takistust, et ta ei võiks veel 35-aastaselt rahulikult maailma tipptasemel mängida," jätkas Lemsalu.

"Tal on füüsiliselt ja mentaalselt kõik paigas. Tal on palju kogemusi erinevates olukordades hakkama saamisel - Hollandi ja Saksa kõrgliigas on ta ju kogu aeg mänginud. See on ka üks põhjus, miks Klopp ta valis. Ragnar on juba talle peale vaadates väga tõsine vend. Töötahe mängib ka väga suurt rolli. Hoian kõik näpud kõvasti ristis, et ta hakkab seal hästi mängima."

Lemsalu sõnul tal endal võimalust Inglise liigat jälgida pole, kuid nüüd tuleb see asi ilmselt korda ajada. "Ma olen Eestis ilmselt ainuke, kes Inglise liigat ei jälgi. Mul pole olnud ka seda võimalust, aga nüüd on põhjust selle juurde tagasi tulla. Kujutan ette, et see mõjub nii tohutult, et isegi kui ta kohe alguses ei mängi, hoian neile juba eos pöialt. Mul on ju Liverpooliga oma suhe, olen seal kaks korda käinud ja nende peale ka varasemalt veidike lootnud. Mul pole kunagi Inglismaal erilist lemmikklubi olnud, aga kui nüüd järele mõelda, siis tänu Klavanile on selleks uuesti Liverpool!"