Sergei Pareiko ja Martin Vunk lendavad Los Angelesi sootuks teistest päev hiljem. Kõik mänguvormid ja kogu varustus tuli kaasa võtta aga Eestist startinud meestel ning pagasiveo reeglite tõttu tähendab see Eesti jalgpalliliidule olulist lisakulu.

"Igale inimesele on ju nähtud ette teatud arv kilosid pagasit ning sellistel puhkudel tekib alati hästi palju lisakilosid. Eestist minejad peavad võtma kaasa ka kõikide teiste kotid. Näiteks nende omad, kes tulevad Amsterdamist ja ka Pareiko ja Vunki omad, kes saabuvad kohale sootuks mängupäeval. See tekitab meile alati pagasiveol lisakulusid. Kui kuskil punktis jälle kokku saadakse, on see kott taas igaühe enda vastutada ning kilod jagunevad rohkemate inimeste peale ära," kirjeldas logistikaprobleemi Eesti jalgpalliliidu infojuht Mihkel Uiboleht.

Tavapärast koondise laagrit pikalt enne sõprusmängu polnud Uibolehe sõnul koondisel mõtet korraldada, kuna Eestis puuduvad hetkel talve tõttu võimalused muru peal trenni teha ning mehi sõprusmänguks üle maailma kokku ajada ja uuesti mängupaika lennutada ei peetud samuti vajalikuks.

Eestis kogunesid täna varahommikul peamiselt klubita olevad ja uut tööandjat otsivad mehed. Lisaks tulid pärast Eesti Vabariigi aastapäeva paariks päevaks kodumaale Arnheimi Vitesse'i mängumehed Raio Piiroja ja väravavaht Marko Meerits. Amsterdamis liitusid nendega Siim Tenno (Viktoria Žižkov) ja Ragnar Klavan (AZ Alkmaar). Kõige lühem lend on Joel Lindperel (NY Red Bulls).

Viimasel hetkel teatas vigastuse tõttu sõprusmängust loobumisest Silkeborgi ründaja Kaimar Saag. "Ta sai kas mängus või treeningus ninatrauma, mis segab tal mängimist," lisas Uiboleht.

Sõprusmäng Eesti ja El Salvadori vahel peetakse Eesti aja järgi neljapäeval kell 6 varahommikul. Otseülekande mängust teeb ETV2.