Tallinna FC Flora sõidab külla Kohtla-Järve FC Lootusele, Viljandi JK Tulevik loodab kodus punkte röövida JK Sillamäe Kalevilt, Narva JK Trans võõrustab FC Kuressaaret ning telemängus on vastamisi Tartu JK Tammeka ning Paide Linnameeskond, teatas EJL-i pressiteenistus.

NB! Kõikide Meistriliiga 16. vooru kohtumiste algusaeg on 19.15

Meistriliiga XVI voor. Laupäev, 12. juuni

kell 19.15 Kohtla-Järve Spordikeskuse staadion (Spordi 4, Kohtla-Järve)
KOHTLA-JÄRVE FC LOOTUS - TALLINNA FC FLORA

FC Lootuse peatreener Andrei Škaleta: "Lõpuks kolime tagasi oma kodustaadionile. Meile tuleb külla üks liidritest ja loodan, et koduväljak aitab näidata väärikat mängu."

Mängija Vitali Vaštšenko: "Kommenteerida eriti ei ole midagi - mäng näitab kõik."

FC Flora peatreener Martin Reim: "Kaks mängu enne väikest puhkust Meistriliigas tulevad rasked. Mõlemad on Ida-Virumaa võistkondadega ja teame, et kui laseme neil oma mängu mängida, siis suudavad nad meile pakkuda vägagi raske lahingu. Loomulikult on meie eesmärk võita mõlemad mängud."

Mängija Andrei Veis: "Ventspilsi vastu suutsime näidata head mängu. Loodame tulevases kohtumises väravaid lüüa, sest null ei tohi meie tulemuseks jääda."

Peakohtunik: Jaan Roos
Abikohtunikud: Eduard Rõžov, Raul Kaivoja


kell 19.15 Narva Kreenholmi staadion (26. juuli tn 4, Narva)
NARVA JK TRANS - FC KURESSAARE

JK Transi peatreener Valeri Bondarenko: "Muudkui mängime ja mängime...! Kõige tähtsam on meie jaoks unustada teisipäevane kaotus Levadiale ja minna positiivsete emotsioonidega mängima FC Kuressaare vastu."

Mängija Armando Tarlazis: "See mäng on meile tähtis, kuna meie vigastatud mängijad tulevad väljakule tagasi ja saavad mängupraktikat. Peame väljakule minema sada protsenti kontsentreeritult ning kohustuslikud kolm punkti koju jätma."

FC Kuressaare peatreener Sergei Zamogilnõi: "Narva on traditsiooniliselt meile raske vastane, aga peab meeles pidama, et jalgpallis on võimalikud igasugused üllatused. Peame proovima mängida oma parimat jalgpalli ja uskuma enda võimetesse."

Mängija Rait Hansen: "Viimane mäng narvalastega lõppes meie jaoks eriti valusalt ja nüüd tuleb see arm ravida kolme terava vastulõikega."

Peakohtunik: Roomer Tarajev
Abikohtunikud: Maikel Mikson, Toomas Nõmmiste


kell 19.15 Maarjamäe staadion (Kose tee 4, Tallinn)
TALLINNA FC LEVADIA - NÕMME JK KALJU

FC Levadia abitreener Mati Pari: "Kalju on oma ridades kõvasti muudatusi teinud ja mängumasina tööle saanud. Meid ootab ees taas kohtumine, kus peame kolm kohustuslikku punkti välja teenima."

Mängija Konstantin Nahk: "Narvas tulime raskest seisust välja ning pöörasime kaotusseisu võiduks. Oleme taas liiga liidrid ja tahame sellele positsioonile jääda kuni hooaja lõpuni. Mängus Kaljuga on eesmärgiks ainult võit!"

JK Kalju peatreener Karel Voolaid: "Suur MM ja jalgpallipidu on algamas, naelutades jalgpallihuvilised kuuks ajaks telerite ette! Kahjuks paneb MM ja Meistriliiga ajakava jalgpallihuvilised valiku ette! Loodan siiski, et ka Meistriliiga mängudeski jagub põnevust ja jalkafännid leiavad aega ka oma kohalikke lemmikuid toetamas käia! Levadia on tabeliliider, resultatiivseim võistkond ja parima kaitsega. Kui suudame mängida distsiplineeritult ning tegutseme väljakul kui üks, siis on jalgpallis kõik võimalik - anname laupäeval Levadiale kõva lahingu!"

Mängija Tõnis Kaukvere: "Läheme mängima heade mõtetega. Püüame nautida mängu ja pingevabalt peale minna - kaotada pole meil midagi peale kolme punkti!"

Peakohtunik: Silver Kõiv
Abikohtunikud: Jaanus Mutli, Sten Klaasen


kell 19.15 Viljandi linnastaadion (Ranna pst 6, Viljandi)
VILJANDI JK TULEVIK - JK SILLAMÄE KALEV

JK Tuleviku peatreener Marko Lelov: "Kui punkti kätte saame on super ja kui võidame on super-super-super."

Mängija Karl-Eerik Luigend: "Ma arvan, et tuleb täitsa mängitav mäng, samamoodi on võimalus punkte võtta, kui lööme omad võimalused ära."

JK Sillamäe Kalevi peatreener Vladimir Kazatšonok: "Tulevik on selline meeskond, kus mängivad noored ja ambitsioonikad mängijad. Meil on kõik kogenud mängijad ja väljakul näeme kes on kes. Loodan, et meie poisid mängivad oma ausate nimede eest ja ei anna võimalust spekuleerida sellel teemal pressis."

Peakohtunik: Urmo Visnapuu
Abikohtunikud: Jaanus Nilp, Rein Pajunurm


kell 19.15 Tartu Tamme staadion (Kungla 1, Tartu) - TV mäng
TARTU JK TAMMEKA - PAIDE LINNAMEESKOND

JK Tammeka peatreener Marko Kristal: "Mängisime Sillamäel oma halvima mängu sellel hooajal ja rohkem niimoodi mängida ei taha keegi. Paidet me ei alahinda ning üritame leida oma õige mängurütmi ja publikut võiduga rõõmustada."

Mängija Kaarel Kiidron: "Paidet ei tohi mitte mingil juhul alahinnata! Olime ise eelmisel aastal sarnases seisus ja teame, et nad teevad kõik selleks, et punkte koguda ja tabeli viimaselt realt ülespoole rühkida. Aga kui inimsõel Toom värava puhtana hoiab ja Doktor nende parema ääre lukku paneb, peaksime kolm punkti koju jätma!"

Paide LM peatreener Erki Kesküla: "Paides peetud avamängus jäime Tammekale alla igas elemendis. Mis muud, kui läheme Tartusse vigu parandama."

Peakohtunik: Mart Martin
Abikohtunikud: Dmitri Vinogradov, Ülo Kikas
Neljas kohtunik: Elar Tarkus

Tabeliseis:

1. Tallinna FC Levadia 16 12 3 1 39:8 39

2. Tallinna FC Flora 15 12 1 2 26:12 37

3. Narva JK Trans 18 11 4 3 32:15 37

4. Nõmme JK Kalju 15 8 3 4 25:17 27

5. JK Sillamäe Kalev 16 7 3 6 30:19 24

6. Tartu JK Tammeka 16 6 3 7 22:24 21

7. FC Kuressaare 15 4 2 9 15:29 14

8. Viljandi JK Tulevik 15 3 2 10 7:19 11

9. Kohtla-Järve FC Lootus 15 3 0 12 11:32 9

10. Paide Linnameeskond 15 1 1 13 6:38 4