Laupäeva pärastlõunal tegi Levadia koduplatsil liidermeeskonna Infonetiga 2:2 viigi ning jätkab linnarivaalidest neli vooru enne lõppu vaid ühe punkti kaugusel.

"Pigem ei jää küll rahule, tahtsime kindlasti kolm punkti võtta. Lasime endale standardolukordadest kaks väravat lüüa, aga õnneks suutsime ka vastu lüüa. Pole kõige parem, aga vähemalt ei kaotanud kolme punkti," sõnas Ojamaa pärast matši.

Viik oli mängupilti arvestades küllaltki aus resultaat. "Me ei saanud oma mängu täna väga käima. Võib-olla oli tõesti õiglane."

Kahel korral kaotusseisust välja tulnud Levadia esimese tabamuse juures oli suur roll ka Ojamaal, kes sai kirja väravasöödu. "Mulle meeldib ette tõusta, siis oli jälle võimalus (seda teha). Alan (Gatagov) üritas tsenderdada või peale lüüa, pall jõudis lõpuks minuni ja ühe puutega lükkasin keskele Antonile (Mirantšukile), tema lõi tühja ära."

Kas liidrikohal olev Infonet on läbi hooaja olnud tugevaim meeskond? "Ei, ei ütleks. Ma arvan, et meie oleme läbi hooaja paremad olnud, aga meil on sellised... Pärnule kaotasime väga lollilt kolm punkti ja Narvas samamoodi," selgitas Eesti koondislase Henrik Ojamaa noorem veli.

Kas viimase nelja vooruga saab Levadia Infonetist mööda? "Kindlasti. Järgmine mäng on Sillamäega - viimases neljas mängus peame kindlalt võtma igaühest kolm punkti."

Infoneti poolkaitsja Aleksandr Dmitrijevi sõnul said nende tiimi jaoks määravaks eduseisus tekkinud pingelangused. "Enne seda, kui värava lõime, oli kõik okei, aga kui 1:0 ja 2:1 juhtisime, siis tundsin, et läksime natuke lõdvaks ja lasime neil rohkem mängida. Muidugi oleks tahtnud võita, aga mäng näitas, et tegelikult oli võrdne kohtumine."

Liiga liidreid ootab enne hooaja lõppu neli mängu - kodus Tammekaga, võõrsil Transiga, kodus Paidega ja võõrsil Kaljuga. "Viimased neli tulevad väga rasked mängud ja kõik neist on otsustavad. Ükskõik, kellega mängid, ei tohi vigu teha ja endast tuleb sada protsenti anda."

Kui palju Infoneti mängijad üldse tabeliseisu jälgivad? "Muidugi näeme seda - kõik neli võistkonda on koos ja viimased mitu nädalat näitavad, kes peale jääb."