Seni kandis Levadia eakaima mängija tiitlit Igor Prins - hilisem Levadia ja Nõmme Kalju peatreener oli 2003. aastal tipptulemust püstitades 37 aasta ja 12 päeva vanune. Täna lõi Pareiko Prinsi rekordi veenvalt üle: Eesti koondise kollkipril on vanust 38 aastat ja 42 päeva.

Koguni 15-aastase (!) pausi järel Levadiasse naasnud Pareiko lausus pärast 1:1 viiki Transiga: "Tervise ja tahtmisega on kõik endiselt korras. Ka trenni on viimasel ajal korralikult tehtud. Kuigi pole ammu mänginud, tundsin end normaalselt, ärevust polnud. Ainult et tulemus ei olnud täna hea. Ise oleme süüdi - pooled mängijad ei täitnud treeneri korraldusi."

Peatreener Marko Kristal usaldas Pareikole ka kaptenipaela ning meeskonna veteran juhendas kaaslasi kolmes (eesti, vene, inglise) keeles. "Alles täna sain teada," lausus Pareiko kapteniameti kohta. "Ikka loob hea tunde ja annab enesekindlust, kui treenerid sind usaldavad."

Küsimusele, kas ta lepingus sisaldub ka punkt, mis lubab parema pakkumise korral taas piiri taha lahkuda, vastas Pareiko: "Kui selline tuleb, annan teada ja jõuame kokkuleppele. Rääkisime sellest Viktor Levadaga. Probleeme ei teki, polnud vajadust seda punkti lepingusse panna."