"Esiteks oli meil sel positsioonil üks mängija puudu. Nagu ka treeneritiimi puhul, otsisime me seda täiendust koduselt turult. Meil olid mõned ideed, mis aga ei saanud reaalsuseks," rääkis Rogic homse Tallinna derbi eel Levadia korraldatud pressikonverentsil Olümpia hotellis.

"Teiseks tuli meil ta leida väga lühikese aja jooksul. Mängijateturg on sel suvel Eesti klubide jaoks väga keeruline. Keegi ei taha liiga vara Eestisse tulla, arvestades siinseid palgatasemeid ja kõike muud. Augustis oleks meil rohkem valikut olnud, aga see oleks meie jaoks juba liiga hilja."

"Otsustasime Ericku võtta, sest ta on väga talendikas ja hea taustaga mängija, kes on end viimase kahe-kolme aasta jooksul kaotanud ning võitleb nüüd selle nimel, et karjääris ellu jääda. Ma arvan, et meil on väga hea keskkond ja hea klubi, kes sellistel mängijatel seda teha aitaks ja nad õigele rajale tagasi suunaks. Me kavatseme klubina ja mina isiklikult aidata tal meie keskkonna ja kohaliku jalgpalliga kiiresti kohaneda ning ootame, et ta tooks meie meeskonda ekstra kvaliteeti, mida me vajame," lisas Rogic.

Eile andis Levadia teada, et klubiga on liitunud uus serblasest abitreener Mihajlo Trajkovic ja füüsilise ettevalmistuse treener Johan-Kaspar Ivask, kes vahetavad välja serblased Marko Savici ja Marko Drekalovici.
Aleksandar Rogic (vasakult teine) tänasel pressikonverentsil.
Levadia uus abitreener Mihajlo Trajkovic ja füüsilise ettevalmistuse treener Johan-Kaspar Ivask.

"Neil olid mõningad isiklikud põhjused, miks meie meeskonnast tagasi Serbiasse naasta. Meil oli kuu aega aega uued inimesed leida. Tänan neid panuse ja töö eest, mis nad siia klubisse jätsid. Võin öelda, et leidsime kaks väga head poissi, kes neid asendavad. Üks abitreener tuleb samuti Serbiast, füüsilise ettevalmistuse treener on omal alal üks kõige potentsiaalikamaid tegijaid Eestis," tutvustas Rogic oma uusi abilisi.

Juuni lõpus oli õhus variant, et Levadiast lahkub nende resultatiivseim mängija, Kameruni ründav poolkaitsja Gando, kelle kutsus enda Sloveenia treeninglaagrisse Venemaa klubi Jekaterinburgi Ural.

"Ta käis testimisel ja tuli siis tagasi. Hetkel on ta Levadia mängija. Nagu iga mängija puhul, ei hakka me ühtegi noort mängijat, kes tahab kõrgemale tasemele siirduda, takistama. Aga praegu ootan ma temalt täielikku keskendumist, sest meil on käsil tähtis hooaja periood," sõnas Rogic.