Sillamäe kasuks lõi kaks väravat Jevgeni Kabajev (37, 79) ning ühe Aleksandr Volkov (83).

FC Levadia peatreener Sergei Ratnikov tõdes pärast mängu lõppu, et mängupilt ega tulemus teda ei rahuldanud. "Meil on vaja veel väga palju tööd teha. Mängijate üksteisemõistmine ja koostöö jätsid soovida. Samas nägime oma puudused ära ja meil on veel piisavalt aega, et neid parandada."

"Oma pitseri jättis mängule ka mitmete põhitegijate puudumine - mängust jäid kõrvale koondislased Artur Pikk, Ilja Antonov, Andreas Raudsepp ja Igor Subbotin, samuti tervisega kimpus olevad Rasmus Peetson ja Pavel Marin, Kaspar Mutso ja Raido Kannel viibivad veel U19 noortekoondisega Peterburis," vahendab Ratnikov sõnu Levadia koduleht.

Kahe Kameruni jalgpalluri ja leedulasest poolkaitsja kohta jätkus Ratnikovil tunnustavaid sõnu. "Tabi jättis [keskkaitsja Luc Landry Tabi Manga] hea mulje nii senistel treeningutel kui ka tänases kohtumises, näen temas meie jaoks väärtuslikku täiendust. [Aimer Marcelin Mbiala] Ngandot ja [Erikas] Vainorast plaanin kasutada järgmises kontrollmängus enne kui midagi täpsemalt öelda saan," sõnas peatreener.

Levadia eilne koosseis: Priit Pikker (63. Vladislav Tsvetkov), Artjom Artjunin, Luc Landry Tabi Manga, Maksim Podholjuzin, Hindrek Ojamaa (46. Alger Dzumadil), Maksim Lipin, Aime Marcellin Ngando Mbiala, Erikas Vainoras (58. Kristen Saarts), Mark Oliver Roosnupp), Artur Rättel (58. Henry Rohtla), Rimo Hunt.