"Praguse seisuga on Terviseamet määranud FCI Levadia esindusmeeskonna isolatsiooni kuni järgmise esmaspäevani, mis tähendab, et jalgpalliliit lükkas laupäevale määratud Premium liiga 27. vooru kohtumise Tallinna JK LegionTallinna FCI Levadia edasi 14. novembrile," selgitas olukorda Soccernet.ee-le jalgpalliliidu president Aivar Pohlak.

Eile õhtul toimuma pidanud FCI Levadia - FC Flora mäng jäeti ära, sest viimati laupäeval meeskonna juures viibinud Levadia jalgpallur andis esmaspäeval positiivse koroonaproovi. Ülejäänud Levadia meeskonda testiti nii teisipäeval kui ka kolmapäeval ja kõik proovid olid negatiivsed, aga mäng Floraga jäeti igaks juhuks ikkagi ära, sest kui mõni Levadia mängija andnuks hiljem positiivse koroonaproovi, tähendanuks see isolatsiooni ka Florale, mis halvanuks Eesti koondise.

Tänane värske otsus laupäevaks kavandatud Legioni-mängu kohta tähendab selle kohtumise pidamist koondisepausi ajal, aga otseseid takistusi pole, sest Legionist keegi A- või U21 koondisesse ei kuulu ning Levadia mängijaid ei saa esmaspäevani kestva isolatsiooni tõttu A-koondise võistlusturneele (Itaalia, Põhja-Makedoonia, Gruusia) kaasa võtta.