"See oli eelkõige klubipoolne otsus, mille langetasid juhtkond ja peatreener omavahelises arutelus. Nad leidsid, et praeguses olukorras parem ei jätka Kulinitšiga koostööd," põhjendas Levadia pressiesindaja Indrek Petersoo.

Petersoo kinnitas, et teadaolevalt kuulub Kulinitš mängijate hulka, kelle suhtes jalgpalliliit teostab kokkuleppemängude teemalist uurimist. Ent ta ei tahtnud tuua seda välja lepingu lõpetamise ainsa ja otsese põhjusena: "Meie ei saa ses vallas kedagi süüdi mõista. Jah, me arvestasime selle tõsiasjaga ja meile ei valmistanud kindlasti rõõmu, et ta antud nimekirja kuulub, aga tänane otsus ei olnud tingitud ainult sellest."

Levadia peatreener Marko Kristal jäi 22-aastasest paremkaitsjast või -äärest lahkuminekust kõneldes diplomaatiliseks.

"Mõlemad osapooled jõudsid arusaamisele, et niimoodi jätkata ei olnud enam mõtet," lausus ta ning lisas: "Vähemalt sellise mänguga küll mitte."

Jalgpalliliidu infojuht Mihkel Uiboleht ei soostunud kinnitama ega ümber lükkama, kas Kulinitš on üks Levadia mängijaist, kelle tegevust uuritakse. "Oleme otsustanud, et enne otsuseid me konkreetsete persoonidega seotud küsimusi ei kommenteeri," sõnas ta.