Meistriliiga liider ja tiitlikaitsja Tallinna Levadia kohtub Ahtme Gümnaasiumi kunstmuruväljakul Kohtla-Järve Lootusega.

FC Lootuse peatreener Aleksei Zhukov: "Levadia on mitmekordne Eesti meister. See tähendab, et laupäeval ootab meid väga tõsine eksam."

Mängija Valeri Smelkov: "Ära muretse sellepärast, et sul ei ole kõrget auastet, muretse sellepärast, kas sa väärid kõrgemat auastet. Ära muretse sellepärast, et sind ei tunta, muretse sellepärast, kas sa väärid tuntust, ütles Konfutsius. Loodan, et mängime väärikalt ja siis on võimalik, et õnn pöörab meie poole näo ning me saame turniiritabelis pisut ülespoole tõusta. Kasutades juhust tervitan Levadia mängijaid Vladislav Ivanovi ja Aleksandr Volodini, kes on pärit Narvast."

FC Levadia abitreener Mati Pari: "Nädal on olnud raske ja tihe. Loodame, et puhata saanud mängijad said akusid laadida ning Leedus käinud meestel on samuti piisavalt jõudu. Läheme Kohtla-Järvele kolme kohustusliku punkti järele."

Mängija Aleks Mones: "Vastane on osutanud kõikidele meeskondadele südi vastupanu ja ka meil ei saa Ida-Virumaal kerge olema. Siiski usun, et suudame klassivahe maksma panna ja võiduga koju tulla."