Vastased avasid mängu skoori juba 2. minutil penaltist. 52. minutil oli HTTU-l kasutada veel teinegi penalti, mis tõi tabloole numbrid 0:2.

70. minutil lõi Vitali Gussev ühe värava tagasi, kuid 75. minutil vormistasid vastased lõppseisuks 3:1, teatab FC Levadia kodulehekülg.

Peatreener Igor Prinsi kommentaar: "Olen mängus ja tulemuses pettunud. Tegemist oli küll alles teise treeningmänguga, kuid ootasin sellelt enamat. Jäime kiiresti kaotusseisu ega suutnud oma võimalusi edukalt realiseerida. Teise poolaja alguses põhjustas söödueksimus teise penalti. Seejärel mäng meie poolt elavnes ja Vitali Gussev kasutas ühe võimaluse edukalt ära. Paraku järgnes hetk hiljem oma rünnakul sööduviga ning vastane lõi 1:3. Kokkuvõttes võib öelda, et tegime palju praaki ja see maksis kätte. Nukrutsemiseks pole põhjust, sest juba homme on uus mäng ja siis üritame paremini esineda."

FC Levadia koosseis: Kert Kütt, Taijo Teniste, Andrei Kalimullin, Igor Morozov, Aleksandr Volodin (Aleksandr Kulinitš), Vitali Leitan (Igor Subbotin), Konstantin Nahk, Eino Puri (Aleks Mones), Maksim Paponov, Andero Pebre (Tomi Saarelma), Vitali Gussev.