Kariksarja 1/32-finaal oli täis põnevust, mis päädis penaltitega võidu saanud Levadia meeste rõõmuga. Eriti magusaks tegi võidu tõik, et Levadia suutis mängu 1:1 viigistada alles kohtumise lisaaja viimasel rünnakul, selleks ajaks oli ka kodumeeskonna väravavaht postide vahelt teisele poole jooksnud.

Võidu tõi Levadiale hea penaltilöömise oskus, kuna 11 meetri karistuslööke realiseeriti sajaprotsendiliselt. Laupäevases liigamängus nad aga penaltitele lootma jääda ei saa, sest mängu tulemus peab selguma 90 minuti möödudes.

Levadia treeneri Marek Lemsalu sõnul on võiduvõtmeks see, kuidas meeskonnad on suutnud kosuda pingelisest karikamängust. "Karikasarjas näitasime sisu ja saime väga võrdse mängu järel penaltiseerias võidu. Laupäeval kohtume Kaljuga koduplatsil uuesti ning selle mängu võidab meeskond, kes suudab paremini taastuda," ütles Lemsalu. "Üritame taas parimat."

Karikasarja valusa kaotuse põhjuseks pidas Kalju juhendaja Fredo Getulio lihtsalt Levadia õnne. "Mängisime nendega teisipäeval karikasarjas ning neil oli õnne. Kogu meie meeskond oli hea, kuid neil vedas penaltitega," tunnustas Getulio oma meeskonda. "Me läheme laupäevast kohtmist enesekindlalt mängima ning tahame iga hinna eest kolme punkti!"

Täispilet Levadia - Kalju kohtumisele maksab 4 eurot, sooduspilet kuni 18-aastastele lastele ja pensionäridele 2 eurot. Kõik FC Levadia vormis mängule saabuvad FC Levadia Jalgpallikooli noormängijad pääsevad koos ühe lapsevanemaga staadionile tasuta. Kohtumise vaheajal toimuvad maasturi Dacia Duster ja Sloveenia koondisereisi eelloosid.