Kuna kummalgi meeskonnal pole enam liider FC Florat püüda võimalik, võideldakse omavahel teise koha nimel. Levadia edu enne mängu oli Kalju ees üks punkt ehk võidu korral oli Levadial võimalus hõbemedal kindlustada.

Levadia jaoks algas kohtumine hästi, kui 19. minutil viis Mark Roosnupp võõrustajad juhtima. Roosnupul oli kümmekond minutit hiljem võimalus eduseis duubeldaga, aga Pavel Londak päästis Kalju. Poolaja lõpus jõudsid külalised tänu Vladislav Homutovi tabamusele viigiseisuni.

Kuna teisel poolajal rohkem väravaid ei löödud, siis 1:1 seisuga ka kohtumine lõppes. Ühtlasi jätkus Levadia nukker seeria Kalju vastu, kui nad pole juba kümme kohtumist järjest Kalju vastu võitu suutnud saavutada.

Levadial on seega viimase vooru eel Kalju ees ühepunktiline edu. Levadia lõpetab hooaja võõrsil tugeva Paide vastu, Kalju võõrustab Tartu Tammekat.

Päeva esimeses kohtumises läksid omavahel vastamisi Narva Trans ja Tallinna Kalev. Narva sai koduväljakul kirja 2:0 võidu, väravate autoriteks märgiti Eduard Golovljov ja Joseph Saliste.