Enne 31. vooru mänge on kolmandal kohal asuva Ajaxi edu lähima jälitaja JK Tallinna Kalevi ees 17 punkti ehk võit Levadia II üle tähendaks ka tulevaks hooajaks Meistriliiga koha kindlustamist. Levadia II ja Ajax kohtuvad kell 17.00 Maarjamäe staadionil.

FC Levadia II peatreener Mati Pari: "Hooaeg hakkab lõppema ja igal punktil on väga suur kaal. FC Ajax on kukesammu kaugusel Meistriliiga kohast ning kindlasti üritavad nad meie vastu oma eesmärgi kindlustada. Meie omakorda üritame kolm punkti koju jätta ning liikuda kindlal kursil Esiliiga üldvõidu poole."

Mängija Artur Rättel: "Tahan lüüa Ajaxi vastu väravaid ja aidata oma meeskonna järjekordsele võidule. Kindlasti tuleb väga raske ja võitluslik mäng."

FC Ajaxi peatreener Andrei Borissov: "Meistriliigasse pääsemiseks vajame ainult ühte võitu. Anname oma parima, et selles mängus tagada endale pääs kõrgemasse seltskonda. Seda enam, et alati on meeldivam võita meie liiga liidrit, keda sellel hooajal ei ole õnnestunud veel võita."

Mängija Vladimir Gerassimov: "Eelmises voorus Flora duubli vastu mängisime väga halvasti ning kaotasime teenitult, kuigi nad ei mänginud kõige tugevama koosseisuga. Selles mängus proovime parandada selle vea."

Kell 14.00 algavates mängudes lähevad vastamisi Tallinna JK Legion – Jõhvi JK Orbiit, Rakvere FC Flora – JK Tallinna Kalev ja Kiviõli Tamme Auto – Valga FC Warrior.

Tallinna FC Flora II ja Pärnu JK Vapruse 31. vooru mäng on edasi lükatud 20. oktoobrile.