Pärast litsentsikaitsmist otsustati väljastada meistriliiga litsents kõigile seda taotlenud ja selleks sportlike kriteeriumite alusel õigust omanud klubidele (Tallinna FC Flora, Nõmme JK Kalju, Narva JK Trans, Tallinna FC Levadia, Paide Linnameeskond, Tartu JK Tammeka, FC Viljandi, FC Kuressaare, JK Tallinna Kalev), välja arvatud JK Sillamäe Kalev, kellel seisab litsentsikaitsmine veel ees.

Esiliigas on litsentseerimise läbinud Tallinna FC Flora II, Tallinna FC Levadia II, Tartu SK 10 (endine Tartu FC HaServ), Rakvere JK Tarvas ja Tallinna FC Puuma. Litsentsikaitsmine seisab veel ees Tallinna FC Infonetil ja Kiviõli Tamme Autol.

Litsentsikomisjon soovib täiendavat dokumentatsiooni Tartu JK Tammeka II ja Kohtla-Järve FC Lootuse kohta, Lasnamäe FC Ajax aga ei täitnud litsentseerimistingimusi.

Esiliiga litsentseerimistingimused on täitnud ka Pärnu Linnameeskond ja Tallinna JK Legion, kes sportlike kriteeriumite alusel jäid esimestena Esiliigast välja, kuid läbisid litsentseerimise omal soovil, mis tähendab, et neil on võimalik saada Esiliiga litsents sel juhul, kui mõni eespool asetsev klubi liigasse ei pääse.