Võrdsete võimalustega esimesel poolajal läks KuPS kahe väravaga juhtima. Nii 36. kui 45. mänguminutil löödud väravate autor oli alles 19-aastane Aleksi Paananen. Meeskonna esimese värava sünnis mängis olulist rolli Ats Purje, kes triblas mööda Nentanya kaitsjast ja lõi palli latti. Soome meeskonna õnneks oli tagapostis ootamas Paananen, kes palli väravasse suunas.

Teist poolaega domineerinud Maccabi suutis 75. minutil ühe värava küll tagasi lüüa, aga vaevalt see Iisraeli klubi palju lohutas, sest kodumängust saadi eeldatavalt nõrgemalt kaotus.

Vahetusest pääsesid KuPSi poolele väljakule ka Sander Puri ja Vjatšeslav Zahovaiko. Puri asendas 68. minutil Mikko Ilo, Zahovaiko 86. minutil Purjet.

Nentanya alustas eurosarja kvalifikatsiooniringi teisest ringist, KuPS pääses nii kaugele tänu võidule Walesi klubi Llanelli üle. Meeskondade teine omavaheline kohtumine toimub 26. juulil Kuopios.

Mikk Reintami koduklubi Jyväskylä (JJK) alistas avamängus kodus 3:2 Montenegro klubi Zeta. Eestlane viibis väljakul kogu kohtumise. Korduskohtumine peetakse nädala pärast Podgorica eeslinnas Golubovcis.

Soomlaste edu eurosarjades jätkub, sest väärtusliku viigipunkti teenis võõrsil ka Turu Inter, kes mängis 1:1 Twentega. Kaotuse pidi vastu võtma eile vaid MYPA, kes jäi võõrsil 1:3 alla Bucureşti Rapidile.

Eurohooaega alustas eile Vene suurklubi Mahhatšakala Anži, kes alistas kodus 1:0 Ungari meeskonna Budapesti Honvédi.