Tehva ütles Delfile juba pärast play-off'i paaride loosimist 9. augustil, et uuteks euromängudeks otsib klubi endale täiendust. Päev hiljem, mängus Narva Transi vastu Kadrioru staadionil jooksis Reginato juba Kalju 2:1 eduseisul 67. minutil Jefferson Soaresi asemele platsile. 90. minutil vormistas Vladimir Voskoboinikov lõppskooriks 3:1.

Homme kohtub Kalju koduses Premium liigas A. Le Coq Arenal FC Floraga ning seejärel hakatakse valmistuma raskeks heitluseks Ukraina meeskonnaga.

"Reginato tuli sisse väga raskel hetkel. Olime küll 2:1 eduseisus, aga väga suure surve all. Ta oli mängus nii lühikest aega, et päris õiget pilti temast 15 minutiga veel ei saanud. Aga treeningute põhjal on ta kõigile muljet avaldanud, mehe suhtumine jalgpalli on igati eeskujulik," rääkis Tehva päev enne matši Floraga ning kinnitas, et mängija jääb meeskonda.

Rohkem täiendusi Kaljul see suvi juurde tuua pole plaanis. "Eesti klubidel on küll veel võimalus endale üks vabaagendi staatuses olev mängija lisada, aga hetkel meil kedagi kindlat silmapiiril pole," lisas Tehva.

Mõnisada piletit müüdud

Kalju president ütles ka seda, et piletimüük Euroopa liiga mängule on sujunud hästi. "Esimese päevaga müüsime läbi juba mõnisada piletit. Praegu võin meie varasemate üritustega võrreldes öelda, et see tempo, millega praegu pääsmeid müüakse, on hea nii meile kui kogu Eesti jalgpallile. Selge see, et suurem müük läheb lahti paar päeva või päev enne mängu. Tuleb üsna arvestatava publikuga mäng," sõnas ta.

Kuigi eurosarjades on saadud pidada tänavu juba neli kohtumist ning edu maitse on suus, tuleb Tehva sõnul täie tõsidusega suhtuda ka Eesti liigasse, et järgmine eurohooaeg veel paremini esineda. "Mõlemad (Eesti liiga ja eurosari - toim) on väga tähtsad. Ei saa ühte teisele eelistada. See on alles meie esimene suurem rahvusvaheline kogemus. Kui meil õnnestuks ka sel hooajal meistriliiga tiitel võita, oleks meil võimalik samm edasi teha," lootis Tehva.

Premium liigas on Kalju hetkel 49 punktiga teine. Liidril Levadial on samapalju punkte, kuid üks mäng varuks. Flora on 44 silmaga kolmas, Sillamäe Kalev ühe vähem peetud mängu ja 44 punktiga neljas.