"Ukrainlased küsisid, kuidas meie oma klubi üleval peame, kas meil on ka suured tehased taga. Ütlesin, et ei ole. Vastasin, et meil oli lihtsam enne klubi luua, järgmisena teeme tehase," rääkis Tehva muigamisi mõned minutid enne pidulikku lõunasööki, mille sarnaseid teistel euromängudel tehakse nooblites restoranides pika laua taga. "Me valisime privaatsema lähenemise."

Kalju tänastest võimalustest Ukraina mulluse neljanda meeskonna vastu rääkides ütles Tehva kohe: "Kalju ja Dnipro eelarvet ja mängutaset pole mõtet võrreldagi. Üks kulutab aastas meeskonna peale 50-60 miljonit eurot, teine vaid 500 000. Rahaga on Dniprosse niivõrd palju kvaliteeti toodud. Kogu sealne jalgpallikultuur, suured tehased klubil taga... Nad ütlesid meile: "Müts maha, et selliste võimalustega nii kaugele olete jõudnud." Aga üks asi, millega me nendega võrdsed oleme, on tahe ja usk mängija sees, millega nad meid lüüa ei saa. Selles osas oleme võrdsed," lisas Tehva ega tahtnud tänase mängu tulemust isegi ennustada.

Eelmises ringis kaotas Kalju kahe mängu kokkuvõttes tšehhide Plzeni Victoriale skooriga 2:10. Teisipäeval võitis Plzen Meistrite liiga play-off'is 3:1 sloveenlaste NK Maribori ning läheb kordusmängule väga suurte võimalustega pääseda Euroopa tippsarjas alagrupiturniirile.

Teoreetiline võimalus kraadi võrra lahjemas sarjas ajalugu teha on veel Kaljulgi. "Nad mängivad teistmoodi kui tšehhid ning see mängustiil peaks meile rohkem sobima. Aga neil on kõik põhikoosseisu mehed ikkagi tippmängijad. Meil seisavad vastas väga kõvad mehed," sõnas Tehva.

Kalju - Dnipro kohtumine Lilleküla staadionil algab kell 20. Delfi teeb mängust tekstipõhise otseülekande.