Viis vooru enne hooaja lõppu on Kalju 66 punktiga teine, Levadia 60 silmaga neljas. Esimest aitaks võit jätkata võitlust tiitli eest, teist parandada väljavaateid medalile jõuda. Kohtumisest teeb otseülekande TV6.

Eelmisel laupäeval said mõlema lootused vastavalt teisest ja neljandast kohast kõrgemale tõusta tagasilöögi, kui esimene alistus võõrsil 2:3 Narva Transile ja teine samuti külalise rollis olles A. Le Coq Arenal FC Florale 0:3.

Kalju naasis teisipäeval siiski võitude teele, kuid see ei käinud kaugeltki lihtsalt. Tartust naasti vaid 1:0 võiduga Tammeka üle ja seegi teeniti pärast arvulisse ülekaalu pääsemist. Igor Prins saab Levadiale vastu minna rõõmsamal meelel, sest resultatiivne ründetandem Tarmo Neemelo ja Kristen Viikmäe isikus on nüüd tagasi.

"Ees on ootamas väga raske mäng Levadiaga. Hooaeg on jõudmas lõpule ning kõik meeskonnad on end kokku võtmas," ütles Kalju treener Getulio Aurelio. "Saab olema väga raske, kuid me oleme võimelised kodus kolm punkti ära võtma. Fännidega koos loomulikult!"

Kalju pikakasvuline ründaja Manucho: "Levadia on Meistriliiga üks kõvemaid klubisid ning me läheme neid võitma. Motivatsiooni meil jätkub."

Augustis Florale kaks vägevat lahingut andnud, neist ühe võitnud ja teise viigistanud Levadia jäi valitsevale meistrile nädal tagasi kindlalt alla, kuid rehabiliteeris end 2:0 võidumängus Viljandi vastu, kellega sel hooajal seni raskustes oldud.

"Mängime taas kunstmurul ja kohtume meeskonnaga, keda me pole tänavu veel võitnud. Üritame näidata ilusat jalgpalli,” sõnas Levadia loots Sergei Hohlov-Simson.

"Medalile jõudmiseks peame hästi mängima ning võitma kõik eelseisvad kohtumised,” lausus poolkaitsja Albert Taar.

Hiiu kunstmuru on Levadiale kindlasti midagi harjumatut, sest regulaarselt mängiti tehiskattel vaid kevadel, kuna Kalju oma kodumängud aastaringi sellel peab. Lisaks koduväljakueelisele, peaks Kalju eeldatavalt tugev olema ka tänavusi tulemusi arvestades. 3:1 ja 1:0 võit ning 1:1 viik. Märkimisväärne on aga see, et mõlemal puhul on Kalju võitnud Maarjamäel ehk looduslikul murul.

Pilet kohtumisele maksab 5 eurot, Kalju Facebooki lehel üritusele “Osalen” märkinuile 2,5 eurot ja sooduspääse 1 euro. Mängu vaheajal toimub maasturi Dacia Duster ja Liechtensteini koondisereisi eelloos. Lisaks Peugeot jalgratta ja 100€ sularaha loosimine.

Päeva ülejäänud matšid Tallinna FC Flora – FC Kuressaare, Narva JK Trans – Tartu JK Tammeka, FC Viljandi – JK Sillamäe Kalev ja Paide Linnameeskond – Lasnamäe FC Ajax algavad kell 17.00.

Meistriliiga XXXII vooru mängud. Laupäev, 1. oktoober:

kell 14.00 Hiiu staadion (Pidu 11, Tallinn) – otse TV6-s!
NÕMME JK KALJU – TALLINNA FC LEVADIA

kell 17.00 A. Le Coq Arena (Asula 4c, Tallinn)
TALLINNA FC FLORA – FC KURESSAARE

kell 17.00 Narva Kreenholmi staadion (26. juuli 4, Narva)
NARVA JK TRANS – TARTU JK TAMMEKA

kell 17.00 Viljandi linnastaadion (Ranna pst 1, Viljandi)
FC VILJANDI – JK SILLAMÄE KALEV

kell 17.00 Paide linnastaadion (Kooli 1, Paide)
PAIDE LINNAMEESKOND – LASNAMÄE FC AJAX

Tabeliseis:
1 Tallinna FC Flora 29 mängu 69 punkti
2 Nõmme JK Kalju 30 - 66
3 Narva JK Trans 31 - 66
4 Tallinna FC Levadia 30 - 60
5 JK Sillamäe Kalev 31 - 51
6 Paide Linnameeskond 30 - 33
7 Tartu JK Tammeka 30 - 29
8 FC Viljandi 29 - 24
9 FC Kuressaare 31 - 23
10 Lasnamäe FC Ajax 31 - 4

Väravaküttide edetabel:
42 - Aleksandrs Cekulajevs (Narva JK Trans)
19 - Tarmo Neemelo (Nõmme JK Kalju)
19 - Henri Anier (FC Flora)
17 - Vitali Leitan (FC Levadia)
16 - Albert Prosa (Tartu JK Tammeka)
15 - Kristen Viikmäe (Nõmme JK Kalju)
15 - Maksim Gruznov (Narva JK Trans)