"Ei saa veel. Peame väga keskendunud olema lõpuni, tänane võit annab meile võimaluse hea mängu korral natuke varem asja ära lõpetada," sõnas Vassiljev.

Floral on nüüd 28 kohtumisega kirjas 69, Levadial 29 matšiga 64 punkti. Võrdsete punktide peal lõpetamise korral soosib viigilahutaja florakaid, seega tuleb Levadial loota, et Flora järelejäänud kaheksast matšist vähemalt kolm kaotaks.

"Kui me järgmist mängu ei võida, siis tänane võit ei maksa midagi. Täna saame natuke rõõmu tunda, aga siis tuleb jälle tööd teha," sõnas Vassiljev.

Rõõmu tõepoolest tunti - lõpuvile järel rivistus kogu Flora meeskond koos treenerite ja abipersonaliga üles ning tänas üheskoos juubeldavaid fänne.

"Kõik said enne mängu aru, et Levadial on üks võimalus meile survet avaldada, meil on võimalus seda maha võtta. Mäng läks nii, et viimastel minutitel saime enda tahtmise kätte," märkis oma selle hooaja kaheksanda tabamuse kirja saanud Vassiljev.

Flora peatreeneri Jürgen Henni sõnul oli sisuliselt tegu võrdsete heitlusega. "Pingeline mäng lõpuni. Seis on hea, seda ei saa salata, aga meie jaoks on juba pühapäeval väga raske mäng ootamas. Midagi me edasi kergelt võtta ei tohi," viitas Henn nädala lõpus ootavale võõrsilmängule Tartu Tammeka vastu.

"Täna olid väljakul kaks võrdset meeskonda. Väga häid võimalusi kummalgi polnud, oli palju standardeid ja palju võitlust, aga leidsime oma momendid üles. Kas see tulemus just aus oli, aga... arvan, et tegime lõpuks piisavalt," lisas Henn.

Vassiljev kiitis Vassiljevit

"Otsustavaks sai Vassiljevi kuldne puude. Ta on sel hooajal olnud nende jokker, nende trump, kes mänge otsustab - korraks kaotasime ta vaateväljast ja ta karistas meid ära. Poisid võitlesid aga lõpuni, olid tublid. Oleksime võinud samamoodi teisel poolajal selle mängu ära otsustada, aga täna läks nii," nentis FCI Levadia juhendaja Vladimir Vassiljev, kes sai uude ametisse alles pühapäeval pärast senise peatreeneri Aleksandar Rogići vallandamist.

Vassiljevi Levadia erines Rogići Levadiast pigem vähe - varasemaga võrreldes oli meeskond aga pisut sirgjoonelisem. Kui pall enda kätte saadi, vaadati kiiremini ja konkreetsemalt vastase värava poole. "Tegime muudatusi mõnedes nüanssides ja nägime, et need toimisid tegelikult väljakul täna hästi," lisas Levadia loots.

Levadia kaotab Florale tabelis nüüd ühe enampeetud kohtumise juures juba viie punktiga. "Andsin poistele sõnumi - imesid juhtub. Jalgpall on jalgpall, kõik on võimalik ja võitleme edasi. Alla me anda ei tohi."