Kui Klavani nädalapalgaks raporteerib Inglismaa meedia pisut üle 65 000 euro ning kuutasuks seega üle 260 000 euro, siis koondise eest mängides tiksuvad tema arvele sellega võrreldes mõistagi kopikad. Eesti Jalgpalli Liidu Mihkel Uibolehe sõnul on meeste A-koondises sisse seatud päevarahade süsteem, mida on oma olemuselt aga tunduvalt lihtsustatud.

"Igale mängijale tuleb mängu kohta 250 eurot," avaldas Uiboleht, lisades, et summa on täpselt sama nii sõprus- kui valikmängudes. Sealjuures ei ole vahet, kui mitu päeva mängija koondise laagris viibis või kas ta kohtumises üldse platsile pääses: kui kuulud koosseisu, kuulud ka tasu saajate sekka. Kuna tavaliselt peab Eesti ühe koondiseakna jooksul kaks kohtumist (viimati näiteks MM-valikmäng Küprosel ning maavõistlus Horvaatiaga), teenivad laagris olnud koondislased selle eest kokku 500 eurot.

Kui Klavani ja ehk ka mõne teise välismaal mängiva koondislase jaoks ei ole koondise päevarahad võrreldes igapäevase palgaga liialt märkimisväärsed, siis Eesti liigas leiba teenivate vutimeeste jaoks on koondisesse kuulumine väärtuslik lisaboonus. Koduses Premium liigas küündivad tippmängijate palgad harva 2000 eurost kõrgemale, mistõttu on iga paari kuu tagant pooltuhat eurot lisaraha kahtlemata igati teretulnud.

Sealjuures saavad näiteks koondisele EM-valiksarjaks mängijaid andvad klubid selle eest UEFA käest tunduvalt suuremaid summasid ning Delfi andmetel on ka mitmed Eesti koondislased oma tööandjatega sõlminud kokkuleppe, kus koondisekutsete eest laekub mängija arvele boonusraha ka klubi arvelt - seega võib mõnel puhul koondise esindamine olla veelgi väärtuslikuma kaaluga.