Marko Kristal (Levadia): "Tulge vaadake jalgpalli! Ma ei ütleks, et superkarikamäng poleks olnud põnev. Seal on, mida vaadata. Ei pea vaatama igal nädalal ainult Manchester Unitedi ja Manchester City jõukatsumist, ka Eestis on huvitavaid kohtumisi ja mängijaid, keda jälgida. Mina tahaks küll kõigile öelda, et ärge mõelge, et siin pole midagi vaadata – on küll! Tulge lihtsalt vaatama, ärge oodake maikuud ja linnulaulu."

Igor Prins (Nõmme Kalju): "Peame fännid oma hea mänguga staadionile tooma, ega siin muud varianti ei ole. Peame kindlalt ja hästi esinema. Kui kehvalt mängid, siis poolehoidjad kohale ei tule."

Sillamäe Kalevi peatreener Sergei Ratnikov (Sillamäe Kalev): "Pealtvaatajaid toob platsile ikkagi ainult resultaat. Kui püsime liidrite hulgas, siis tulevad ka fännid kohale, see on igal pool Euroopas nii."

Norbert Hurt (Flora): "Oleme alati olnud seda meelt, et kui on huvitavaid mänge ja põnevaid karaktereid, siis see annab ka fännidele inspiratsiooni. Meie ülesanne on teha oma tööd ja teha seda väärikalt. Muidugi tahame teha ka platsi kõrval tööd, et me rohkem silma paistaksime. Just sellepärast on ellu kutsutud Flora TV ja meil on ka muid plaane, kuidas mängijad võiksid rohkem silma jääda."