"Plaan on võita. Vähemalt kahe väravaga, et edasipääs kindlustada," ütles Levadia peatreener Marko Kristal lühidalt.

"Peame olema algusest peale mängus sees ning oma võimalused, mis meil tekivad, ära realiseerima. Eelmises mängus lõime 13 korda väravale peale, raamidesse tabasime neist 6 lööki. Momendid tuleb ära lüüa."

Kristali sõnul näitas avamäng, et esimest aastat eurosarja kvalifikatsiooni mängiv Bala Town on võidetav. Valusalt maksis levadialastele kätte vaid üks nurgalöök juba neljandal mänguminutil, millest Ian Sheridan värava ära lõi. Levadial oli kasutada 15 kornerit.

"Meil oli vähemalt kaks korda rohkem võimalusi kui vastasel. Walesi meeskonnal on võitlustahe olemas. Nad võitlevad alati lõpuni ning neil on ohtlikud kontrarünnakud ja standardolukorrad. Sealt löödi ka meile värav," nentis kunagine koondise standardolukordade spetsialist Kristal.

Kokkuleppemängukahtluse tõttu jäeti laupäeval ära Eesti meistriliiga kohtumine Levadia ja Tallinna Kalevi vahel, mida Levadial oleks euromängu eel hädasti vaja olnud. "Loomulikult oleks vaja olnud. Just võitlusmänguna oleks olnud kasulik," lisas peatreener.