Ka Andres Oper ei saanud aidata ADO Den Haagi, kui viimane alistus võõrsil liider PSV Eindhovenile. Kumbki eestlane ei mänginud ka nädala keskel, kui AZ viigistas 1:1 NAC Bredaga ja Den Haag kaotas 0:2 Gronigenile. AZ on 22 vooru järel 32 punktiga viies, Den Haag 18 silmaga 16. kohal.

Astme võrra madalamal viigistas Deventeri Go Ahead Eagles reedel 0:0 FC Volendamiga. Sander Post sekkus mängu 83. minutil. 23 kohtumise järel on Eagles 45 punktiga teine.

Vjatšeslav Zahovaiko sekkus 70. minutil vahetusest, kui tema koduklubi U.D. Leiria alistus võõral väljakul 0:1 lähimale jälitajale Maritimole. Kolmapäeval Benficale 0:3 kaotanud Leiria on 19 kohtumise järel 26 punktiga viies, mängu vähem pidanud Maritimo asub ühe silma kaugusel.

Viletsalt käis ka Sander Puri ja AE Larissa käsi, kes alistusid kodus Kreeka meistriliiga liidrile Ateena Panathinaikosele 0:3. Puri sekkus mängu 46. minutil. Larissa on 16 meeskonna konkurentsis 21 punktiga 14. kohal, mis praeguse seisuga tähendaks liigast välja kukkumist.

Kolmapäeval lõppes talvine liigapaus Eesti koondislaste klubidele Azerbaidžaanis, kus nii Bakuu Neftši kui Lenkarani Khazar mängisid 0:0 viiki. Neftši kohtumises Agdami Qarabaği vastu tegid Taavi Rähn ja Dmitri Kruglov kaasa 90 ja Vladimir Voskoboinikov 85 minutit. 90 minuti sai kirja ka Khazari eest Sumgayiti Standardi vastu mänginud Tihhon Šišov.

Neli vooru enne hooaja esimese poole lõppu on Khazar 36 punktiga kolmas ja Neftši 30 silmaga viies. Pääsemaks kohamängudele, tuleb lõpetada esikuuikus.

Inglismaa jalgpalli esiliigas viigistas Sheffield United kodus 1:1 Derby Countyga. Mihkel Aksalu koosseisu ei kuulunud, nagu ka teisipäevases 0:3 kaotusega lõppenud kohtumises Watfordi vastu. Pärast 29 kohtumist on Sheffield 42 punktiga seitsmes.

Soome liigakarikavõistlustel alistas Pietarsaari FF Jaro 2:0 Valkeakoski Haka, mis tähendas Vitali Telešile nullimängu.

Kristen Viikmäe avas oma väravate arve Kreeka tugevuselt kolmandas liigas, aidates Panegialiose 1:1 viigile Panargeaikose Agrosega.