Harju maakohus vahistas Konsa narkokuriteos kahtlustatavana. Keskkriminaalpolitsei menetleb ning riigiprokuratuur juhib menetlust kriminaalasjas, mis on algatatud seoses narkootilise aine suures koguses ebaseadusliku käitlemise kahtlusega.

"Eile õhtul jõudis see info meieni. Täna hommikul saatsime politseile päringu ja saime kinnituse, et Oliver Konsa on vahistatud. Väga kurb, oleme sellest uudisest äärmiselt šokeeritud," sõnas Terehhov Delfile.

Spordidirektori sõnul oli Konsa igati tore ja sõbralik klubikaaslane. "Oliver oli alati treeningutel sõbralik. Mitte miski ei reetnud, et ta tegeleks sellise asjaga. Selline uudis on väga suur üllatus. Kõik on Kaljus täielikus šokis. Nii juhatus, mängijad kui treenerid," rääkis Terehhov.

Konsa kriminaalasja üksikasjadega Terehhov kursis ei ole. Nõmme Kalju on Konsa lepingu seoses kuriteokahtlustuse saamisega peatanud.

"Konsale esitatud kuriteokahtluse kohta pole hetkel meie pädevuses jagada täpsemat informatsiooni. Sellele vaatamata on Nõmme Kalju jalgpalliklubi juhatuse seisukoht resoluutne: Oliver Konsa leping peatatakse kuni asjaolude selgumiseni," ütles jalgpalliklubi president Kuno Tehva.