Esimesel poolajal jäid väravad löömata. Ohtlikke olukordi oli mõlemal pool. Kümnendal minutil oli Cagliaril hea võimalus minna juhtima, kuid Artur Ionita tabas latti.

Ärev olukord tekkis ka Klavanil, kes sai 35. mänguminutil vigastada. Klavan põrkas õhuvõitluses kokku Torino ründajaga ning maandus õnnetult ja sai arstiabi. Eesti koondislane suutis siiski kohtumist jätkata.

Teist poolaega alustas teravalt Torino, kes pääses Simone Zaza väravast 52. minutil juhtima. Cagliari jõudis 78. minutil Leonardo Pavoletti tabamusest 1:1 viigini. Esmalt määras abikohtunik antud olukorras suluseisu, kuid videokorduste süsteem (VAR) tõestas, et värav oli reeglitepärane.

Neli minutit enne viigiväravat eemaldati Torino ründaja Simone Zaza, 82. minutil pidi duširuumi suunduma ka jõhkra vea teinud Cagliari vasakkaitsja Luca Pellegrini, kellel kollane kaart oli juba 51. minutist. Kuuendal üleminutil sai teise hoiatuskaardi ka Cagliari poolkaitsja Nicolo Barella ehk Klavani meeskond lõpetas mängu suisa üheksakesi.

Tabeliseis:

ENNE MÄNGU:

33-aastane Klavan, kes oli pikalt hädas jalavigastusega, alustab tänast kohtumist algkoosseisus. Viimati jooksis Klavan Cagliari eest väljakule möödunud aasta detsembris, kui klubi oli vastamisi Lazioga. 1:3 kaotusmängus tegi Klavan kaasa esimese poolaja, seejärel vahetati ta pingile.

Cagliari hoiab Itaalia kõrgliigas 12. kohta, olles kogunud 36 punkti. Viimati alistati 2:1 SPAL, kes alistas eile üllatuslikult 2:1 Torino Juventuse. Torino hoiab seitsmendat kohta 49 punktiga. Euroopa Liigasse viivast kuuendast kohast jäädakse maha kolme punktiga.