Dubõkin käis viimati Sillamäe esindustiimi eest väljakul mullu 2. juunil, kuid edaspidi ta uue peatreeneri Deniss Ugarovi käe all mänguaega ei teeninud ja poolteist kuud hiljem määratigi 32-aastasele äärepoolkaitsjale pikk mängukeeld.

Selle tulemusena lõpetas klubi Dubõkiniga ka lepingu, kuid pallurile see meeltmööda ei olnud ja nii hakkas ta koos advokaadiga oma õiguste eest kohtus võitlema. Dubõkin avaldas venekeelsele Delfile antud intervjuus, et tal oli kehtiv leping Sillamäega aasta lõpuni ja nii asuski mees saamata jäänud raha tagasi nõudma.

Kokku nõudis Dubõkin Sillamäe klubilt 9834,50 eurot - sinna sisse olid arvestatud nii mehe palk, puhkusetasu kui lepingu enneaegne lõpetamine. Venekeelse Delfi andmetel oli Dubõkini palk Sillamäel ligi 2000 eurot - 390 eurot sai ta miinimumpalgana ning sellele lisandus 1600 eurot stipendiumina.

Nüüdseks on kohtuvaidlus ka lahenduse leidnud ja Sillamäe klubi peab otsuse kohaselt Dubõkinile maksma 3300 eurot. 800 eurot sellest sadamalinna meeskond veel välja maksnud pole (600 euro osas oli maksetähtaeg 30. märts, ülejäänud 200 euro tähtaeg saabub 30. aprillil - toim.)