Triobeti portaali koefitsendid on sajandi mänguks nimetatud jalgpallimatšis Eesti võidule 3.35 ning Iirimaale 2.25. See näitab, et Triobeti spordianalüütikute hinnangul peab Eesti täna õhtul play-offis võidu saavutamiseks küll korralikult pingutama, kuid võiduvõimalus on täiesti reaalne.

Esimeseks väravalööjaks pakub Triobet Iiri eest võitlevat Robbie Keane´i või Konstantin Vassiljevit. Ka Joel Lindpere mahub esikümnesse, olles bookmakerite hinnangul järjekorras üheksas tõenäoliseim esimene skoorija koefitsendiga 9.00. Päris kindlasti ei ole esimese värava autor Raio Piiroja. Juhul, kui päriselus peaks siiski vastupidi minema, saab õnnelik ennustaja oma raha tagasi tervelt 16-kordselt.

Teistest Eesti spordiennustusportaalidest pakub Paf.com Eesti võidukoefitsiendiks 3,5 ja Iirimaa võidukoefitsendiks 2,25. Viigi korral on koefitsiendiks nii Paf.com kui Triobet portaalis 3,1.

Eesti Spordiennustuse AS juhi Allar Levandi sõnul on Eesti-Iirimaa jalgpallimatš üks viimase aja kõige populaarsemaid spordiennustusi. „Ehkki koefitsiendid näitavad Iirlaste favoriidiseisust, hoiame loomulikult pöialt, et kõik panuse teinud Eesti fännid saaksid täna õhtul võidu üle rõõmustada,“ ütles Levandi.