Parima meesjuuniori valib Eesti Jalgpalli Liidu (EJL) juhatus ning sel korral kogusid hääli kolm mängijat (tähestikulises järjekorras): Karl Jakob Hein (Arsenal FC, Inglismaa), Vladislav Kreida (Tallinna FC Flora) ja Markus Poom (Tallinna FC Flora).

18-aastane puurivaht Karl Jakob Hein tegi tänavu debüüdi meeste koondises ja tõusis ka esikindaks, kui kaitses väravat kokku kuues kohtumises. Klubitasandil kuulub Hein Arsenali akadeemiasse ja esindab enamasti U23 meeskonda. UEFA Euroopa liiga kohtumistes on ta kuulunud ka Arsenali esindusmeeskonna koosseisu.

21-aastane Vladislav Kreida oli sel aastal A-koondise üks põhimängijaid, kui käis väljakul kuuel korral. Premium liigas sai poolkaitsja FC Flora eest kirja 24 mängu ja lõi ka 3 väravat. Ühtlasi oli ta osaline kõigis Flora tänavustes euromängudes.

21-aastane Markus Poom pidas lõppeval aastal U21 koondises neli kohtumist. Flora ridades tegi ta Premium liigas kaasa 20 mängus ja oli resultatiivne 2 korral. Nii Poom kui ka Kreida tulid Floraga sel aastal Eesti meistriks, karika- ja superkarika võitjaks.

Aasta naisjuunioriks kandideerivad tänavu Ave-Lii Laas (Põlva FC Lootos), Kristiina Tullus (Tallinna FC Flora) ja Evelyn Šilina (JK Tallinna Kalev).

21-aastane Ave-Lii Laas osales sel aastal kolmes naiste koondise mängus. Koduses liigas lõpetas Laas koos Põlva Lootosega viiendal kohal ja tegi kaasa kõikides kohtumistes algusest lõpuni. Tema arvele Meistriliigas jäi üheksa väravat.

22-aastane Kristiina Tullus käis väljakul kõigis sel aastal toimunud naiste koondise mängudes. FC Floraga tuli kaitsja Eesti meistriks, karika- ja superkarika võitjaks ning tegi kaasa ka Meistrite liiga eelringis.

19-aastane Šilina sai selle aasta märtsikuus kirja debüüdi naiste A-koondises ning aasta jooksul käis väljakul kuues mängus. Tallinna Kalevi ridades oli poolkaitsja oluliseks lüliks, kui sai mänguaega 19 Meistriliiga kohtumises, teenis koos naiskonnaga hõbemedalid ja panustas edusse 15 väravaga.

Jalgpalligala läheb eetrisse pühapäeval, 20. detsembril algusega kell 18.00 ja otsepilt jõuab vaatajateni EJLi YouTube'i ja Facebooki kanali vahendusel.