Soome ajalehele antud intervjuus tõdes Litmanen, kellel jäi lõppenud hooaeg sootuks vahele, et mänguisu pole kuhugi kadunud.

"Karjääri lõpetamise edasilükkamine on brasiillastele omane, tasapisi jätkatakse mängimist madalamal tasemel. Äkki on minuski veidike brasiillast," naljatleb 1995. aasta UEFA Meistrite Liiga suurim väravakütt.

Litmanenilt on küsitud juba mitmeid aastaid, millal vanameister mängijakarjääri lõpetab ning vastus on iga hooaja lõpus olnud sama: ”Ei hakka siin veel mingeid otsuseid langetama, vaatame rahulikult."

"Põhjus, miks olen nii kaua mänginud, on selles, et see mäng on lihtsalt nii fantastiline," rääkis Litmanen, kes aasta alguses käis põlvelõikusel.

"Sel aastal kahjuks ametlikku mängu ei saanudki kirja. Vaatame uuel aastal uuesti," jätab Lahtis üles kasvanud Litmanen kõik otsad lahti.

Paar varianti karjääri jätkamiseks on kindlasti Soome kõrgliigas ning Litmaneni teisel kodumaal Eestis, kirjutab Iltasanomat.

"Olen heas füüsilises vormis ja põlv enam valu ei tee," sõnas eestlanna Ly Jürgensoniga kahte ühist last kasvatav Litmanen lõpetuseks.

Litmaneni viimane meeskond oli Helsingi jalgpalliklubi, kus ta 2011. aastal mängis.