"Mingi viirus on meid juba poolteist kuud kimbutanud. Seetõttu kadus meil ka teisel poolajal ära teravus ja me vajusime ära," lausus Flora peatreeneri kohusetäitja Hurt. "Olime tegelikult mänguks hästi valmistunud. Teadsime, mida teha ja kuidas mängida, alguses kõik toimis ja olime palliga enesekindlad. Aga näha oli, et meil on jõudu vähe, et 90 minutit teravad püsida. Levadia nõelas meid selle pealt valusalt."

Flora 1:0 eduseis, mille Rauno Alliku 16. minutil tekitas, püsis kuni 59. minutini, mil Rimo Hunt lõi nurgalöögist tulnud palli peaga 1:1 viigiväravaks. Lõppskoori vormistas Ingemar Teever 78. minutil.

"Oli näha, et osadel mängijatel on toss väljas," ütles ka Flora kapten Andre Frolov. "Aga see ei saa vabandus olla. Levadia mängis meid ikka lõpuks üle, pani meie käigud kinni ning tulid kõrgelt peale, mistõttu ei leidnud meie enam ettepoole käike. Me ei saanud pressi alt välja, söödumängu käima ega suutnud tekitada ohtlikke olukordi. Vajusime liiga alla ja andsime mängu käest."

Frolov usub, et meistritiitel on siiski veel võimalik. "On ikka võimalik, aga selleks peame väga palju asju parandama. Hooaeg on veel pikk ees. Tänagi oli võimalus tabeliseis päris heaks saada, aga nii paraku ei läinud," lisas ta.