Ei­le tea­tas vu­ti­liit, et kõik, kes soe­ta­vad ala­tes 29. juu­nist ku­ni 31. juu­li­ni Bra­sii­lia-män­gu­le 2500-kroo­ni­se pääs­me, saa­vad ta­su­ta poo­di­des li­gi 900 kroo­ni­ga müüda­va Ees­ti koon­di­se amet­li­ku sär­gi, kirjutab Eesti Päevaleht.

Kam­paa­nia ei laie­ne pa­ra­ku nei­le pi­le­tiost­jai­le, kes jõud­sid 12. au­gus­til A. Le Coq Are­nal pee­ta­va Kol­ja­ti ja Taa­ve­ti duel­li pääs­me mu­ret­se­da en­ne 29. juu­nit.

Mõnes mõttes te­gi jalg­pal­li­liit sär­ke ja­ga­ma asu­des ah­vat­le­va pak­ku­mi­se, aga võib kih­la ve­da­da, et hor­di­de kau­pa see uu­si pi­le­tiost­jaid juur­de ei too, sest tu­li­hin­ge­lis­tel fän­ni­del on koon­di­se särk ju am­mu ole­mas.

Kõiki nii­sa­ma hu­vi­li­si, kes lan­ge­ta­vad ot­su­se män­gu­le tul­la al­les vii­ma­sel het­kel, kui on ra­ha­kot­ti al­les jää­nud vee­rin­gud en­ne ping­salt üle lu­ge­nud, aga vae­valt õnnes­tub ühe vu­tisär­gi­ga 2500-kroo­nist pi­le­tit kra­ba­ma mee­li­ta­da.

Va­rem on vu­ti­liit pei­bu­ta­nud Bra­sii­liat vaa­ta­ma tu­le­ma ka muu­de nõksu­de­ga - näi­teks 1500-kroo­ni­se pi­le­ti soe­ta­nud ini­me­sed pää­se­sid juu­ni al­gu­ses pee­tud Mart Poo­mi hüvas­tijä­tumän­gu, Ees­ti koon­di­se maa-võist­lust Por­tu­ga­li­ga uu­dis­ta­ma vaid viie kroo­ni eest, 2500-kroo­nis­te pääs­me­te oma­ni­kud said Por­tu­ga­li-män­gu­le ko­gu­ni kaks viiek­roo­nist pi­le­tit. See­gi akt­sioon ei ai­da­nud viis kor­da maail­ma­meist­riks kroo­ni­tud koh­vi­maa poe­ga­de Tal­lin­na-et­teas­tet väl­ja müüa.

Ar­ves­ta­des, et te­gu on su­va­li­se sõprusmän­gu­ga, kus pea­le­gi koh­tu­vad sel­ge fa­vo­riit ja sel­ge aut­sai­der, tun­dub ise­gi oda­vaim, 1500-kroo­ni­ne pi­le­ti­hind ma­su-ajal röö­ga­tu.