Mängupaik on sama - Zenica. Aastaaeg sama - sügis (mäng toimus 2008. aasta 11. septembril). Paljud mängijadki tugevas Bosnia koondises on samad. Ometi usub Eesti koondise poolkaitsja Gert Kams, et valusad mälestused teisipäevast kohtumist enam ei mõjuta.

"Meie Keniga (samuti pressikonverentsil osalenud Ken Kallastega - toim) sellest küll rääkinud pole. See on koondises teemaks tulnud väga minimaalselt, kui üldse. Täna on aasta 2016 ja see on juba ajalugu. Tuleb uus mäng, mis algab null-nullist. Lähme praegu mängule täiesti puhtalt lehelt."

Kallaste lisas, et teda vastase tugevus ning Bosnia hirmuäratavad fännid ei heiduta. "Alati valmis! Vahet ei ole, kelle vastu mängin. Vastane ei hirmuta üldse. Pigem ongi mõnusam tugeva vastase vastu mängida, saab ennast testida," ütles ta.

Koondises tavaliselt vasakul äärel mängiv Kallaste ei tea veel täpselt, millises rollis teda teisipäeval kasutatakse. Palju sõltub Liverpooli keskkaitsjast Ragnar Klavanist, kelle koha ta ilmselt peab võtma, kui viimane veel põlvevigastusest taastunud pole. Positsioonist sõltumata kavatseb ta endale Bosnia ründajate liikumised selgeks teha.

"Kui tahad hästi mängida, pead ikka vastast tundma õppima. Olen neid ka varem suurtes mängudes näinud. Proovin teha vastase analüüsimisel maksimaalse töö. Samas ei ole mõtet ka üle mõelda. Eks lähiajal saab kõik selgemaks," sõnas ta.

Klavani liitumine koondisega peaks selguma täna pärast Liverpoolis tehtavaid teste.