Kuigi Põhja-Makedoonia mängis alles üleeile - alistas Gruusia 1:0 ja tagas pääsu EM-finaalturniirile - ja lasi seejärel kolm põhimeest koduklubi juurde tagasi, ei usu Voolaid, et see Eesti olukorra kergemaks muudab.

"Ma arvan, et minu töös oleks naiivne loota kergemale mängule. Makedoonia kui koondis koosneb rohkemast kui mõnest mängijast ja nad jõudsid EMile ikkagi meeskonnana. Neil on kindlasti löögijõuline koosseis ja homme kindel soov võita," sõnas Voolaid tänasel pressikonverentsil Eesti ajakirjanikele.

Homsest mängust jäävad makedoonlastel eemale Gruusiale võiduvärava löönud Genova pallur Goran Pandev, Hispaania kõrgliigas Rayo Vallecanos palka teeniv väravavaht Stole Dimitrievski ja Zagrebi Dinamo poolkaitsja Arijan Ademi.

Küsimusele, kas kõik põhimängijad on homse matši eel terved, vastas Voolaid: "Mõned küsimärgid veel on. See selgub tänase treeningu lõpuks."

Ühegi konkreetse mängija nime, kelle kohal on küsimärgid, ta avalikustada ei tahtnud.

Homme on Eestil vaja hädasti võita, et alagrupis tabeliseisu parandada. Voolaid usub, et see võib mängule oma jälje jätta.

"Meie tahame sellest mängust maksimumi saada ja peame saama. Eks see teatud muutused teeb. Ei teagi, kas see on hea või halb. Vahel on selg vastu seina olukorras isegi lihtsam ja mängijad suudavad endast rohkem anda," kommenteeris peatreener.

Voolaid homset algkoosseisu ei avalikustanud. "Ma arvan, et ma hoian traditsiooni ega avalda seda. Las see jääb huvitavaks mõistatuseks."

Konstantin Vassiljev sõnas omalt poolt: "Ootame väga rasket mängu. Meil on kõik valmis endast 100% andma. Me pole küll favoriidid, kuid oleme valmis oma võimalused ära kasutama. Võrreldes esimese omavahelise mänguga peame suutma kaitses paremini hakkama saada."

Põhja-Makedoonia on C-divisjoni teises grupis 6 punktiga liider, Gruusial on samuti 6 ja Armeenial 5 silma. Eestil on nelja mänguga kirjas 2 punkti. 11. oktoobril Tallinnas peetud esimene omavaheline matš lõppes 3:3 viigiga.

Põhja-Makedoonia - Eesti mäng algab pühapäeval, 15. novembril Skopjes Eesti aja järgi kell 16.00.