Seega on Flora edu Nõmme Kalju ees endiselt kolm punkti. Kaljul on mängida jäänud kaks, Floral kolm kohtumist. Tiitel on florakatel kindlalt käes siis, kui ühest Narva ja kahest Viljandiga kohtumisest suudetakse teenida vähemalt neli punkti. Kui muidugi Kalju neile varem kingitust ei tee. Neilgi veel vaja mängida 29. oktoobril Ajaxi ja 5. novembril Paidega.

Vihmamärjal Lilleküla staadionil läksid paidelased 54. minutil Tiit Tikenbergi tabamusest juhtima. Seisu viigistas 63. minutil Henri Anier ning võidu tagas Florale Zakaria Beglarišvili peaga värav 71. minutil.

"Oskasime endal Tartus seisu põnevaks muuta, selles oleme me head. Kõik ju ootavad, et me selle tiitli võidame, eks see mõte taob kusagil kuklas," ütles Reim. "Siingi olime kaotusele lähedal. Paide mängis superhästi. Müts maha nende ees. Näha on, et neis on meeskonnavaimu, nad ei karda mängida ega pelga kedagi. Neil pole enam ka midagi kaotada, ainult näidata, et saavad hakkama. Nad jäid hätta alles teisel poolajal, kui me suutsime ühe käigu juurde panna."

Voor tagasi sai Paide Maarjamäe staadionil 1:0 jagu Levadiast, nädal varem oldi lähedal Transiga viiki mängimisele, kuid Trans võitis siiski viimase minuti väravast 1:0.

"Ma saan nüüd aru küll, kuidas Levadia neile kaotas ja Narva nendega hädas oli. Mul on muidugi hea rääkida, endal punktid käes, aga iseenesest on väga hea, et meil on liigas selline võistkond, kes käib medalinõudjatele närvidele. Heas mõttes loomulikult," lausus Reim.

Paide uus tase

Paide kaitsja, endine Eesti koondislane Teet Allas tunnistas, et nende amatöörmängijad jäid Florale lihtsalt füüsise poolest alla. "Ära väsisime. Ikkagi kolmas raske mäng järjest. Poisid käivad vahepeal tööl. Jalad ei pidanud vastu. Oleks võinud esimesel poolajal 3:0 ära lüüa, oleks rahu majas olnud, kahjuks ei suutnud me oma momente realiseerida. Teadsime, et teine poolaeg läheb väga raskeks. Arvan, et ületasime ennast niigi. Kahju muidugi. Esimesel poolajal oli pigem Flora krampis," rääkis Allas, kelle sõnul ei saa Paide häid esitusi enam pelgalt vastaste üllatamiseks nimetada.

"Mis me ikka enam üllatame. Pigem olemegi juba saavutanud sellise taseme, et ei ole enam üllatajad. Mängime stabiilset mängu."

Teistes tänastes kohtumistes võitis Nõmme Kalju 3:0 FC Kuressaaret, Levadia oli võõrsil 2:0 parem Transist, Tammeka 2:0 kodus Sillamäe Kalevist ning FC Viljandi purustas 8:0 Lasnamäe Ajaxi.