Premium liiga hooaja esimese 33 matšiga kokku vaid kaks hoiatuskaarti teeninud Mööl sai õnnetul kombel kohtunikult kahel korral kaardi viimase viie päeva jooksul - nii teisipäeval Rakvere Tarva vastu kui laupäeval mängus Tartu Tammekaga. Hooaja neljas hoiatus tähendab automaatselt ühemängulist keeldu, mis Mööli jaoks ei oleks saanud tulla halvemal ajal - ees ootab ülitähtis kohtumine FC Infonetiga, mis otsustab Eesti meistri.

"Muidugi tahaks nii-öelda finaalmängu mängida, aga selles mõttes võib rahule jääda, et minu jaoks on hooaeg läbi, andsin endast maksimumi. Panustasin päris palju tiimi - kokkuvõttes on pigem positiivne tunne. See, et ma viimast mängu kõrvalt vaatan - see on kehvem tunne," sõnas Mööl Delfile ja Eesti Päevalehele.

Tammeka vastu saadud kaardist märksa valusamaks peab Mööl just teisipäeval Rakveres saadud kaarti. "Minu meelest tuli see liiga kergelt. Täna oli [Mööli tehtud viga] rohkem kollane kui Rakveres."

Enne viimast vooru on Mööl kogu Premium liiga peale üks neljast pallurist, kes kaasa teinud kõik võimalikud mänguminutid. Järgmisest mängust eemale jäämise tõttu see seeria aga katkeb. "Kindlasti oli natuke see tunne ka, et võiks juba siis kogu hooaja vastu pidada. Isegi füüsiliselt oli see vist esimene hooaeg, kus tundsin, et jõuan enam-vähem kõik mängud algusest lõpuni mängida. Nüüd jäi kollastega üks vahele - järgmine aasta saab veel juurde panna!"

Hooaja lõpus on pea kõik favoriidid väiksemate tiimidega raskustes olnud. Mööli sõnul tuleb see vaimsest roidumusest. "Lõpus on juba nii, et keha on väsinud ja vaim väsib koos kehaga. Keskendumine kannatab - realiseerimine on hooaja lõpus kehvemaks läinud. Ma ei usu, et see ainult füüsilise pärast on, see on ka vaimse poole pärast."