Ajalooline Eesti jalgpalliklubi Nõmme Kalju, mis on alguse saanud Nõmmelt, jätkab vanu ja väärikaid traditsioone. Kuna tippjalgpall on tagasi Nõmmel, siis soovime kogukonna toel saavutada palliplatsil edu ning meil oleks väga hea meel näha kõiki kaljukaid staadionil meile kaasa elamas!

Tugevad kogukonnasuhted, mida jalgpalliklubi propageerib, loovad nõmmekatele uusi võimalusi läbi jalgpalli sisukalt koos aega veeta. Tahame läbi Nõmme Kalju tugevdada kogukondlike tundeid oma ajaloolises linnaosas ning luua uusi sidemeid eri vanuses nõmmekatega.

Oleme oma taasasutamisest alates teinud tihedat koostööd Nõmme Linnaosa Valitsusega ning kutsume kõiki nõmmekaid ka seekord koostöös Tallinna linnaga Nõmme Kalju Premium liiga tähtsale kodumängule.

Lisaks kell 16.00 algavale ülipõnevale jalgpallimängule jätkub Hiiu staadionil tegevust kogu perele. Lastega hullab batuutidel Roosa Panter, staadionil on puhvet ning väravad avatakse tund enne kohtumist, kell 15.00. Kõigi inimeste paremaks mahutamiseks paigaldab Kataja Event (Telinek) Hiiu staadionile ka 800-kohalise lisatribüüni.