"Mul on Pärnuga liitumise üle ütlemata hea meel. Leian, et see on mulle suurepäraseks võimaluseks Premium liigas kõvasti mänguaega saada ja ma usun, et oleme võimelised meeskonnana tegema eduka hooaja. Ootan suure põnevusega uue hooaja algust ning Pärnu särgi kandmist," sõnas Mägi Kalju pressiteenistusele.

Kalju peatreener Sergei Frantsev näeb seda samuti olulise sammuna arvestades noormängija tulevikku: "Martin on Kalju esindusmeeskonna plaanides tähtsal kohal ning tulevikus näeme teda kahtlemata esindusmeeskonnas kandvas rollis. Selleks aga on vaja saada stabiilselt mänguaega Premium liigas."

Mägi on pikaaegne kaljukas, liitudes klubiga aastal 2008. Selle ajaga on tema suurimad saavutused klubis: U-17 Eliitliiga võit, Esiliiga B meister 2013 ning Evald Tipneri karikavõit 2015. Samuti on ta regulaarne Eesti U-21 koondislane.

Mulluse hooaja veetis Pärnus laenul Kalju ründaja Robert Kirss, kes sai suvepealinnas kirja 34 mängu 36 võimalikust ning naasis enesekindlamalt Nõmmele esiründaja kohta endale nõudma.