"Üks karikas on võimalik enne hooaja algust juurde võita ning üritame võimalikult hästi mängida. Kuigi meid segavad vigastused, näitasime kontrollmängudes, et suudame hästi mängida. Meil on hea segu noorusest ja kogemusest ning läheme loomulikult võitma!" kinnitas valitseva Eesti meistri Nõmme Kalju peatreener Igor Prins.

"Uuel aastal uue hooga! Ettevalmistus oli meil korralik ja teisipäevane superpeaproov valitseva meistri ja karikavõitja vahel näitab meie löögijõudu. Oleks väga tore uut aastat kohe tiitlivõiduga alustada. Tahame algaval jalgpallihooajal end Eestis taas tõestada. Meeskond on mänguks valmis, kõik mehed terved ja ootame hooaja avalahinguid suure põnevusega," selgitas Levadia abitreener Indrek Zelinski.

"Pikk ja väsitav hooaja ettevalmistus on nüüd lõppenud ning algab hooaeg koos sissejuhatava Superkarikafinaaliga. Oleme teinud korralikult tööd ja trenni ning oleks aeg see tulemusteks realiseerida. Ootan põnevat mängu ning sooviks taas karika peakohale tõsta," ütles Kalju keskkaitsja Alo Bärengrub.

"Eesmärgiks polegi niivõrd Superkarika võit kui hooajaks enesekindluse ammutamine terveks hooajaks. Kui suudame teha hea tulemuse, siis annab see meeskonnale Meistriliiga mängudeks hea enesetunde," märkis Levadia puurilukk Roman Smiško. "Ettevalmistus kulges edukalt, mängisime hästi heal tasemel meeskondade vastu. Superkarikas on meie löögijõu lakmuspaberiks. Meie vastas on eelmise aasta Eesti meister, kellega pidasime tuliseid lahinguid ega võitnud kordagi. Nüüd avaneb hea võimalus oma paremuse maksma panemiseks."

Jalgpallihooaja avalahing Kalju - Levadia algab teisipäeval kell 18:45 Sportland Arenal.