Kell 14.00 algavates kohtumistes mängib liider FC Levadia kodus Viljandi Tulevikuga, teisel kohal olev Narva Trans Tartu Tammekaga, Paide Linnameeskond Sillamäe Kaleviga ning tabeli teise poole meeskondade duellis on vastamisi FC Kuressaare ja Kohtla-Järve FC Lootus, teatab Eesti Jalgpalli Liit.

Meistriliiga VIII voor. Laupäev, 17. aprill

kell 14.00 Sportland Arena (Asula 4c, Tallinn)
FC KURESSAARE — KOHTLA-JÄRVE FC LOOTUS

FC Kuressaare peatreener Sergei Zamogilnõi: “Mäng saab raske olema mõlemale meeskonnale, aga me üritame raskused ületada ja positiivse tulemuse saavutada.”

Mängija Roland Kütt: “Üritame kaitses vältida rumalaid vigu ja rünnakul olla teravad.”

FC Lootuse peatreener Aleksei Žukov: “Võit karikamängu veerandfinaalis tõstis meie tuju ja see on väga tähtis enne mängu otsese konkurendiga niiöelda kuue punkti eest.”

Mängija Maksim Pozjabin: “Ees on raske mäng võrdse vastasega. Kõik mängijad on tõsiselt häälestunud ja mänguks valmis, et suurendada punktiarvet.”

kell 14.00 Ahtme Gümnaasiumi kunstmuruväljak (Altserva 6, Kohtla-Järve)
NARVA TRANS — TARTU TAMMEKA

Transi peatreener Valeri Bondarenko: “Tammeka on selline meeskond, kus mängivad noored ja ambitsioonikad mängijad. Mõnede oskuste puudumise kompenseerivad nad suure motivatsiooni ja tahtmisega.”

Mängija Sergei Kazakov: “Kindlasti võidame!!!”

Tammeka peatreener Marko Kristal: “Trans on juba hoopis teisest puust vastane ja me peame selleks kõvasti tööd tegema, et neid seal murda. Tuleb laupäevaks hea sõjaplaan välja mõelda.”

Mängija Martin Haljak: “Me läheme mängule täis tahet, oleme leidnud oma mängujoonise, mis meile ka edu tagab. Meeskond on hästi häälestatud, me ei karda kedagi. Anname neile kindlasti tugeva lahingu. Arvan, et Narva peaks meid pigem kartma.”

kell 14.00 Paide kunstmuruväljak (Kooli 1, Paide)
PAIDE LINNAMEESKOND — SILLAMÄE KALEV

Paide peatreener Erki Kesküla: “Kaotusest Transile tuleb teha õiged järeldused ja pea püsti Sillamäele vastu astuda.”

Mängija Ervin Kõll: “Meelega kaotama ei lähe me kunagi. Igaühel tuleb anda endast maksimum. Ainult siis võime punktilisa loota.”

Sillamäe Kalevi peatreener Vladimir Kazatšonok: “Kaks rasket mängu on nüüd minevik. Kaotasime punkte Meistriliigas ja kukkusime karikavõistlustelt välja. Nüüd on vaja näidata iseloomu, ainult sel juhul võtame kolm punkti.”

Mängija Vitalis Stankevičius: “Eesmärk on kohtumine võita. Suurt rolli hakkab mängima väljaku kvaliteet. Meie eesmärgiks on minna kiiresti juhtima, siis teenime kindlalt kolm punkti.”

kell 14.00 Maarjamäe kunstmuruväljak (Kose tee 4, Tallinn)
TALLINNA FC LEVADIA — VILJANDI TULEVIK

FC Levadia abitreener Mati Pari: “Tulevikuga pole me tänavu veel mänginud. Alati on vahva “Viljandi” poistega kokku saada. Eesmärk on see kohtumine võita.”

Mängija Eduard Ratnikov: “Oleme saanud korralikke tulemusi ja need on andnud palju enesekindlust juurde. Tahame oma tabelipositsiooni kindlustada ning selleks tuleb kolm punkti välja võidelda.”

Tuleviku peatreener Marko Lelov: “Eelmine mäng lasime Tartul endale sel aastal rekordiliselt kolm väravat taguda. Nüüd seisab ees mäng Levadiaga, mis on veel ohtlikum. Kannatlikkus, võitlus ja mänguskeemist kinnipidamine on selle mängu võtmesõnad.”

kell 17.00 Hiiu kunstmuruväljak (Pidu tn 11, Tallinn)
NÕMME JK KALJU — TALLINNA FC FLORA

Kalju treener Karel Voolaid: “Anname laupäeval Florale kodus kõva lahingu!”

Mängija Giovani Albani: “Laupäeval läheme väljakule otsima võitu ning parandama oma tabeliseisu. Usun, et teisipäeval mängisime hästi, kuid kahjuks võitu ei tulnud. Loodame, et seekord see tuleb!”

FC Flora peatreener Martin Reim: “Teine järjestikune mäng Kaljuga tuleb arvatavasti sama võitluslik ja raske kui eelmine. Kindlasti loeb väga palju, kuidas meeskonnad pärast teisipäevast lahingut on taastunud.”

Mängija Meelis Peitre: “Oleme selle nädalaga hästi taastunud ning valmis Kaljuga silmitsi seisma. Tõenäoliselt tuleb sama raske mäng kui teisipäeval. Loodame fännidele pakkuda sama võitluslikku mängu.”