Kui Kalju sai eelmises voorus tunda peavalu mängus Paidega, mis võideti napilt 1:0, siis Kalev hävis võõrsil 1:5 Narva Transile. Mäng Kalev – Kalju algab kell 14.00 Kalevi keskstaadionil.

"Nagu me teame, siis suveperiood on meie jaoks kõige raskem profimeeskondade vastu,“ ütles Kalevi peatreener Sergei Ratnikov. „Kõiki mängijaid ei saa kasutada ja lisaks on meil ikka suur hunnik mängijaid vigastatud. Teisalt peab olema platsile saajate tahe ja isu selle võrra suurem, et tõestada ennast treeneritele, pealtvaatajatele ning ennekõike iseendale. Peame mängima väga targalt ja tähelepanelikult, siis on ka Nõmme murdmine võimalik!"

Kalju treener Fredo Getulio Aurelio sõnul rõhutas vajadust oma võimalusi paremini realiseerida, kuna Paidega oldi püstihädas.

"Laupäeval läheme Kalevi staadionile mängima, et võidelda Tallinna Kaleviga kolme punkti eest,“ lausus Aurelio. „Seekord ei tohi me raisata võimalusi, nagu me seda tegime kohtumises Paide vastu. Samas peame me ettevaatlikud olema, kuna Tallinna Kalevile meeldib aeg-ajalt üllatusi valmistada...“

Kalju lähim jälitaja FC Levadia võõrustab Sillamäe Kalevit. Möödunud nädalal kirjutas Levadia tabelisse magusa võidu, võites Florat 1:0. Üks pearivaal raputati küll kolme punkti kaugusele, ent Kaljust ollakse ühe enampeetud matši juures kolme punkti kaugusel.

Levadia ja Sillamäe alustavad Maarjamäe staadionil kell 17.00 nagu ka Tammeka – Flora Tamme staadionil, Kuressaare – Trans Kuressaare linnastaadionil ja TV6 telemängus FC Viljandi ja Paide Linnameeskond.