Esimesel poolajal sai näha koguni kaht penaltit. 11. minutil realiseeris penati Aleksandr Zakarljuka, viies Transi 1:0 juhtima.

Külalised aga eduseisu pikalt nautida ei saanud, sest 26. minutil kukkus vastaste kastis Paide ründaja Edrisa Lubega. Kohtunik Siim Rinken vilistas olukorras Aleksandr Ivanjušinile vea ning määras kodumeeskonna kasuks penalti. Videokordustest oli aga näha, et Ivanjušin Lubegaga tegelikult kokku ei puutunud. Siim Luts penaltipunktilt ei eksinud ning tõi tabloole 1:1 viigiseisu.

73. minutil viis Kristofer Piht omakorda juba Paide juhtima. Kusjuures 19-aastane mängumees tuli vahetusest mängu vaid minut varem. Pihtil oli mängu lõpus veel mitu võimalust Paide eduseisu suurendada, kuid rohkem väravaid siiski kohtumises ei nähtud. Trans lõpetas mängu ka kümnekesi, kui 77. minutil teenis teise kollase kaardi Elevandiluuranniku mängumees Irie.

Paide tõusis Premium liigas neljandaks, kolmandal positsioonil olevast Nõmme Kaljust jäädakse maha kolme silmaga. Narva Trans on jätkuvalt ainus meeskond, kes pole tänavu ühtegi kohtumist võitnud. Piirilinna klubi asub kahe silmaga tabeli viimasel real.