Tund aega enne kohtumist andsid mõlemad meeskonnad teada algkoosseisu ning ühtlasi selgus, et Tunjov ongi pääsenud pingile. Väljakule täna siiski 18-aastane eestlane veel ei saanud.

Juventus võitis kohtumise 2:0. Avapoolaja viimasel minutil viis kodumeeskonna juhtima Miralem Pjanic, kes saatis palli väravavahi kasti joonelt täpselt posti kõrvale. Kohtumise lõppseisu vormistas Cristiano Ronaldo, kes oli täpne 78. minutil.

Juventus sai seega ühe viigi kõrvale neljanda võidu. Esikohta hoiab täiseduga jätkav Inter, kellel kogutud 15 silma. SPAL paikneb viie vooru järel 19. kohal ehk väljalangemistsoonis, olles kogunud 3 silma.

ENNE MÄNGU:

Narva Transist 2018. aasta algul Itaaliasse siirdunud ning seni SPAL-i noortes mänginud Tunjov on üks nooremaid pallureid, kes kunagi Premium liigas platsile jooksnud - 2001. aasta aprillis sündinud poolkaitsja debüteeris Eesti kõrgliigas 2016. aasta augustis 15-aastasena.

Juventuse ja SPAL-i kohtumine algab täna meie aja järgi kell 16.00. Tunjovi võimalused platsile saada on küll pigem teoreetilised, kuid 22 mehe sekka nimetamine tähendab kõigi eelduste kohaselt, et Eesti noortekoondislane pääseb vähemalt pingile.