Loomulikult ei puudu seekordsest numbrist juunikuu alguses peetud Eesti-Belgia mängu järelkajad nii kolumni kui pildirubriikide näol.

Suvi toob kaasa soojad ilmad, kuuma liiva ja tulise rannajalgpalli. Tänavu alustab Eesti rannavuti meistriliigas tiitlijahti kaheksa meeskonda ja nende staarid avavad lugejatele veidi tagamaid, et randa sattudes oleks lihtsam meestele kaasa elada.

Tänapäeva noorte jaoks iseenesest mõistetav kuulsusega tehtud selfi on hõivamas tavapärase autogrammi kohta, ent kumb on ikkagi etem? Oma kogemustest muljetavad Brent Lepistu ja Tarmo Neemelo, samuti saavad sõna aktiivsed spordifännid.

Mullune Premium liiga võitja FCI Tallinn alustas hooaega konarlikult ja suvise koondisepausi ajaks oli vahe liidritega veninud juba jäämäe kõrguseks. Klubi spordidirektor Dmitri Skiperski ning spetsialistid Marek Lemsalu ja Marko Pärnpuu arutlevad, mis võiks olla tiitlikaitsja murede põhjuseks ja kas FCI Tallinn vaevleb teada-tuntud võitjakompleksi käes.

Kolumnides võtavad seekord Indrek Schwede ja Andres Vaher luubi alla vastavalt maailma tippjalgpalli ja tavajalgpalli suhte ning spordiennustuse dünaamika, oma unistuste 11 koosseisu avalikustab Marek Lemsalu ning noormängijatest on seekord luubi all ründaja Mario Stern. Postritel näeb Madridi Reali, Torino Juventust ja Mihkel Ainsalut.

Tarmo Kink Jalka kaanel.