"Meie võiskonda on sellel aastal kimbutanud rasked traumad ja haigused. Pean ka tõdema, et lahkund on põhikooseisu mängijaid. Sellele vaatamata julgen võtta meile raske favoriidi rolli ja olla edukad finaalis," lausus Saar.

'Esimene mäng on meile väga tähtis," kinnitas Pärnu ründaja Anastassia Morkovkina. "Juhul kui ilmnevad mängulised puudujäägid, siis on meil neid võimalik parandada veel enne meistrivõistlusi. Kindlasti me ei alahinda oma vastast. Püüame pakkuda head mängu eelkõige endale ning ka meie pealtvaatajatele. Soovime edu kindlasti ka oma vastasele."

Kalju naiskonna juhendaja Peeter Kusma tõdes, et pärast eelmist hooaega on võistkonnast lahkunud mitmed võtmemängijad. "Oleme taandunud Esiliigasse. Õnneks on meil korralik noortesüsteem, mis on aidanud komplekteerida selle hooaja naiskonna. Mängida Superkarika finaalis valitseva Eesti meistriga on alati suur au. Pärnul on väga tugev naiskond, millega nad on selged favoriidid, aga lahingut lähme kindlasti andma ja katsume näidata finaali väärilist mängu. Loodan, et paljud fännid tulevad meid toetama."

Kalju naiskonna kapten Ilona Toots lisas: "Superkarika finaalkohtumist Pärnuga võtame kui ilusat ja kõnekat avapauku hooajale ja ootame, et see toob õnne nii meile kui ka vastastele. Selline mäng on kindlasti au meie klubile, ent eelkõike siiski meile endile. Tundes oma kaasmängijaid, võin rõõmustada, et naiskond tuleb kohtumisele ikka ühe mõttega, uuendatud koosseisuga ning nakatavalt suure võitlusvaimuga. Kohtumiseni mängul!"

Mängu peakohtunik on Aron Härsing ning abikohtunikud Anni Pohlak ja Ilona Kirst. Pääse mängule maksab 2 eurot, LHV jalgpallikaardiga tasuta.

Pärnu JK koosseis: Elis Meetua. Maarja Virula. Berle Brant. Anete Paulus, Heleri Saar, Saskia Sonnberg, Varje Tugim, Kairi Himanen, Kaire Palmaru, Liivi Sõrmus, Liisa Lilleste, Lea Saapar, Liis Ude, Anastassia Morkovkina, Olga Ivanova, Merlyn Mletsin, Ketlin Saar, Kätlin Hõbemägi. Peatreener: Jüri Saar. Abitreener: Risto Kranberg. Füsioterapeut: Vello Luigemaa.

Nõmme JK Kalju koosseis: 1 Gertrud Alatare, 31 Maria Papunova, 2 Anett Vilipuu, 16 Gerli Israel, 12 Ilona Toots, 23 Janeli Jaansen, 29 Katrin Tuse, 5 Kristiina Allos, 20 Mari Teppan, 8 Maria Orav, 7 Marika Soosaar, 14 Meline Sirkel, 18 Rage Hindrimäe, 3 Saara-Merilin Ehman, 6 Sarah Brigitta Kasemaa, 9 Sirle Romanenko, 15 Teele Vilumets, 11 Tuuli Pungas. Peatreener: Peeter Kusma.